Notebook-Netbook

Belkin Messenger Bag torba za laptop

Iz kompanije Belkin kod nas uglavnom poznate po kvalitetnoj mrežnoj opremi dolazi treći zanimljivi poklon za muške, a to jeuniverzalna stylish laptop torba – Belkin Messenger Bag. Sjajno diskretno dizajnirana torba od neoprena nosi se preko ramena zahvaljujući integrisanom remenu koji može da se spakuje u pozadini, ili klasičnu u ruci zahvaljujuću rukohvatu, Dostupna je u dve kombinacije boja, braon-plavičasta kao ova na slici, i u drugioj varijanti – pretežno crna sa crvenkaso-bordo detaljima.

U prednjem spoljnom delu nalazi se manja bočna pregrada pod zipom, i veća horizontalna pregrada koja može da primi i A4 dokumente, a takođe se zatvara zipom.

Unutar te velike pregrade nalazi si dodatni džep u koji može da se smesti mobilni telefon ili mP3 plejer, a naspram ove pregrade je ispecijalni gumirani otvor namenjen provlačenju kablova slušalica.

Tako, telefon ili plejer možete držati u torbi, sigurni od ispadanja ili krađe, a isovremeno možete uživati u muzici ili voditi razgovore putem hands-free kabla.

5296962731 cf7f70826a z Novogodišnji pokloni: za njega

Kada otvorite glavni zip čekva vas unutrašnjost torbe koja skriva veliki broj pregrada i pretinaca. Najvažnija je ona za laptop i ona je najveća, a cela je tapacirana slojem sunđera i obložena plišanim materijalom, dok je u dnu mekani sunđerasti oslonac koji štiti laptop od udara prilikom vertikalnog spuštanja (odlaganja) torbe.

5296963407 f2cd65aebe z Novogodišnji pokloni: za njega

Specijalni dodatak torbi je namenska futrola za laptop napajanje, koja omogućava siguran prenos napajanja i zaštitu ostatka sadržaja torbe od oštrijih ivica napajanja i kablova. Dodatno, na raspolaganju su još dve otvorene pregrade, pljosnata pregrada za zipom za sistnice, nekoliko pregradicaz vizitke i dva ležišta za smeštaj olovki. Belkin Messenger Bag može da primi računare do dijagonale od 15,4 inča, lako se održava i može da se pere.

Torba se može nabaviti i u Positive web prodavnici, a cena torbe je 2.860 dinara.

Leave a Reply