Notebook-Netbook

Chieftec notebook postolje

Iako su letnji meseci iza nas, te vaš notebook računar verovatno nema više problema sa pregrejavanjem, nije na odmet nabaviti neko kvalitetno postolje kako biste ergonomiju računara podigli na viši nivo. Predstavljamo vam dva nova notebook postoljima kompanije Chieftec, koji su pogodni za višečasovni rad.

Model CPD-1216 dizajniran je za laptop računare dijagonala 12 – 16 inča. Napravljen je od kvalitetne plastike i meša, koji su veoma lagani i nisu previše zahtevni za održavanje. Ovo postolje displej vašeg laptopa može dovesti do visine glave i time vam omogućiti da komfornije obavljate posao. S računarima komunicira preko USB 2.0 veze i cenovno spada u povoljnija rešenja.

Drugo postolje nosi oznaku Chieftec CPD-1420 i kreiran je za hlađenje notebook računara dijagonala 14 – 20 inča. Poseduje četiri aktivna ventilatora i mogućnost podešavanja visine, tako da, u zavisnosti od vaših potreba, možete podešavati njegovu ergonomiju. Takođe je napravljen od izdržljivih materijala i nije zahtevan za čišćenje.

Leave a Reply