Notebook-Netbook

Cooler Master NotePal X-Lite

Evo još jednog sjanog predloga poklona koji će obradovati sve vlasnike laptopova. Radi se o cooler postolju za za notebook sa ogromnim ventilatorom NotePal X-Lite poznatog proizvođača hladnjaka i ventilatora Cooler Master. Zahvaljujući pljosnatom dizajnu i nevelikoj težini (650 g) celo postolje možete smestiti u laptop torbu i nositi svuda sa sobom. NotePal X-Lite nema mogućnost podešavanja ugla postavke računara, ali on je nekih optimalnih dvadesetak stepeni.

5296939383 23d485c746 z Novogodišnji pokloni: za njega

Donji deo,  postament, napravljen je od aluminijuma i daje mu čvrstoću, dok je gornji odkvalitetne plastike. U sva četiri ugla jedinstvenog X dizajn postolja nalazi se guma koja sprečava proklizavanje glatkih površina notebookova. Ipak, kako se radi o cooler postolju njegova glavna prednost je ogromni ventilator prečnika 14 cm koji efikasno hladi donji deo laptop u kom su uglavnom smešteni i procesor i hard disk kao najveći toplote. Smanjenjem temperature povećava se i efikasnost procesora i sprečava opasno pregrevanje, što je posebno pogono u letnjim mesecima.

5297544332 d456793038 z Novogodišnji pokloni: za njega

Ventilator se napaja npreko ekstenzivnog USB priključka, tak oda vam ne treba dodatni izvor i takođe njegovim priključivanjem ne guvite dragocni USB port jer je ovaj specijalni USB priključak serijska nadogradnja. Postolje je idealno za sve laptopove od  9 do 15,5 inča, ali na njega se mogu smestiti i računari većih dijagonala.

Cena ovog praktičnog postolja je 1.610 dinara a  naravno može se nabaviti u novosadskom Positiveu.

Leave a Reply