Notebook-Netbook

Dell Inspiron 14z (N411z) laptop – tanak i moćan

Dobro poznat PC proizvođač Dell prestavlja novi Ispiron 14z laptop, što proiširuje pažnju kompanije na tanke i moćne računare, ali istovremeno širi upotrebu oznake ultra-mobile “z” na Inspiron, najprodavaniji Dell Consumer laptop brend.

Kombinuje 2. genracije Intel® CoreTM i3 i i5 procesor , HD ekran, i odlično trajanje baterije što Inspiron z notebook seriju čini idealnom za poslovne izveštaje, mobilnu zabavu, održavanje kontakata sa prijateljima i ostvarenje svojih želja. Kompaktan je, a tanak aluminijumski dizajn odlikuje impresivna produktivnost i zabavne mogućnosti koje želite po adekvatnoj ceni.

“Novi Inspiron 14z je jedan od najmoćnijih ultra-tankih Inspiron laptopova koje smo ikada ponudili,” rekao je Sam Burd, vice president of Dell’s Consumer and Small/Medium Business product group. “Današnji stil života “u pokretu” zahteva mobilnost i moć, tako da je vaš omiljeni sadržaj uvek na dohvat ruke. .”

Ponesite svoj Inspiron 14z u svet samouvereno. Uz efikasnu snagu koja dolazi sa 2. generacijom Intel® Core™ procesora i mogućim Genuine Windows® 7 Home Premium operativnim sistemom, bez mnogo problema ćete izaći na kraj sa bilo kojim multimedijalnim ili multitasking zadatkom koji vam se nađe na putu.

14z karakteriše brilijantan HD ekran i integrisan SRS PremiumHD zvuk. Može reprodukovati full HD filmove i video bežično sa Intel Wireless Display tehnologijom ili konekciju možete izvršiti putem HDMI kabla na odgovarajući HDTV.
Obezbedite izgled koji je kul i uglađen iz svakog ugla.

Inspiron 14z je opremljen sa 14″ widescreen HD (1366-768dpi) ekranom, a opcione karakteristike uključuju 8Gb memorije, izbor od 500GB, 640GB ili 750GB hard diska, zajedno sa internom optikom – tray-load DVD combo za reprodukciju i snimanje DVD i CD. Sve ovo je upakovano u moderan, tanak dizajn male težine, i dostupan je u crnoj ( Diamond Black) ili po izboru zadnja strana panela u crveoj boji (Fire Red LCD) i u istoj boji palmrest, tastatura i HD web kamera
Konektujte i sinhronizujte uređaje na vašoj mreži

Dell Inspiron z laptop dolazi sa Dell Stage interfejsom, koji jednim klikom, nudi pristup omiljenom sadržaju uključujući muziku, fotografije i video, i SyncUP powered by Nero koji će sadržaj i lične informacije sinhronizovati sa drugim Stage-enabled Dell PC i mobilnim uređajima u okviru vaše Wi-Fi mreže. Integrisan čitač kartica, Wi-Fi, Bluetooth 3.0 i najnovija USB 3.0 tehnologija za brz transfer sadržaja su vam standardno na rasplaganju.

Leave a Reply