dell-inspiron-z15
Notebook-Netbook

Dell Inspiron 15z Ultrabook

Dell je najavio svoj najnoviji Ultrabook – Inspiron 15z (5523) as opcijom ekrana osetljivog na dodir.

Inspiron 15z Ultrabook kombinuje performanse u kombinaciji sa atraktivnim izgledom, tastaturm sa pozadinskim osvetljenjem i završnim aluminijumskim izgledom. Inspiron 15z može biti konfigurisan sa trećom generacijom Intel Core procesorom i7-3517U (1.9GHz), 8GB RAM-a, Nvidia 2GB video karticom, 500GB hard diskom i HD-ready ekranom osetljivim na dodir.

dell-inspiron-z15

Sofisticirani dizajn

Uz elegantan dizajn, izdržljivu konstrukciju, Inspiron 15z Ultrabook koja upotpunjuje izgled koji većina očekuje. Sa završnim izgledom brušenog aluminijuma, tastaturom sa pozadinskim osvetljenjem i zakrivljenim ivicama, dobijate računar koji je jednostavan za nošenje i zabavan za korišćenje. Odaberite svoj model u boji Moon Silver ili Fire Red.

Tanak i potpuno opremljen

Upotpunite nenadmašan dizajn koji očekujete od Ultrabook računara sa 15.6″ HD WLED 1366×768 ekranom koji garntuje izuzetnu oštrinu i kontrast boja, tetastature sa pozadinskim osvetljenjem i DVD uređajem i dobijate snažan prenosivi računar Inspiron 15z. Kao opciju možete odabrati 2GB NVIDIA grafičku karticu, ugrađene Skullcandy zvučnike i MaxxAudio® 4.0 koji pruža kontrolu nad Ultrabook dunkcijama.

Visoke performanse

Uz treću generaciju Intel® Core™ procesora i Windows 8, Inspiron 15z je snažan i mobilan. Uz trajanje baterije do 7 sati, Inspiron 15z Ultrabook je idealan za da za spajanje gde god se nalazili. Takođe,  Inspiron 15z se vrlo brzo budi iz “sleep” moda rada uz Intel Rapid Start tehnologiju i mSATA tvrdi disk.

Dodatna opcija za još veči užitak pri radu

Iskušajte dodatne opcije za još bolji rad uz nspiron 15z dodatnu funkcionalnost. Stvari koje radite sa mišom i tastaturom su još intuitivnije kad radite putem ekrana osetljivog na dodir. Pristupite svojim email nalozima i omiljenim web stranicama, pregledajte i editujte svoje slike i filmove, prebacujte se između aplikacija – sve uz dodir vašeg prsta po Corning® Gorilla® ekranu osetljivom na dodir.

Leave a Reply