dell
Notebook-Netbook

Dell na Exitu predstavio nove Inspiron modele

Jedan od najboljih svetskih festivala Exit i ove godine opravdao je očekivanja vrhunskim izvođenjima i brojnim zabavnim sadržajima uz koje je jedan od najpopularnijih bio Silent Disco powered by Dell. Dell kao glavni IT sponzor ovog renomiranog festivala svim ljubiteljima vrhunske muzike i dobrih provoda tim povodim pripremio je pravi muzički spektakl i besprekornu IT podršku.

Upravo zahvaljujući Dellovoj tehnologiji, ljubitelji muzike iz celog sveta imali su priliku doživeti pravu festivalsku atmosferu na Dellovoj Silent Disco žurci na dve različite frekvencije koje posetioci podešavaju na slušalicama dobijenima na ulazu. Jedinstvena povezanost s najvećim zvezdama bila je itekako moguća uz mnoge tehnološke mogućnosti koje pruža ovaj prepoznatljivi brend poput novih modela Dell Inspiron notebooka 5520 i 5720, 7520 i 7720 te Inspiron R N5110 i N7110 koji su se ujedno predstavili uoči Exita i uz već tehnološki impresivnu porodicu Inspiron lap top računara dodatno omogućavaju bezgranične tehnološke mogućnosti i multimedijske aktivnosti.

Notebook Inspiron 5520 i 5720 računari napravljeni su kao proizvodi za celu porodicu za svakodnevnu upotrebu, kako bi i njihovi prijatelji bili neprekidno u kontaktu, uz zabavne video i kompjuterske igrice.

Novi Inspiron modeli ističu se po naprednoj tehnologiji i kvalitetnoj izradi. Intel® Core™ procesori i3, i5 i i7 druge i treće generacije pružaju odlične performanse najzahtevnijim korisnicima. Sofisticiranog izgleda i ergonomskog dizajna, novi Inspiron računari s poboljšanim 3D audio zvukom, realističnom slikom i brzom reakcijom predstavljaju savršenog asistenta u svakodnevnim zadacima.

Dell Inspiron 5520 i 5720: notebook računari za celu porodicu

Novi notebook računari 15,6 inčni Inspiron 5520 i 17.3 inčni Inspiron 5720 mogu u potpunosti zameniti desktop računare zahvaljujući svojoj upotrebljivosti i pouzdanosti, naprednim funkcijama i konfiguraciji. Ovi računari imaju unapređeni zvuk s Waves MaxxAudio 3 tehnologijom, potpunu povezanost i brojne mogućnosti procesora, memorije i hard drive-a. Novi modeli podržavaju gledanje video snimaka preko Intel Wireless Display-a do 5.1 surround-kompatibilnog kućnog bioskopa.

Nakon New Orleans Jazz & Heritage Festival, Bonnaroo, Lollapalooza i Austin City Limits Dell je podržao još jedan od neizbežnih festivala na karti najpoznatijih muzičkih događanja kako bi ponudio fanovima neponovljivi IT muzički doživljaj i u ovom delu Evrope. Dugogodišnjom tradicijom pružanja jedinstvenog muzičkog iskustva na mnogim svetskim festivalima, Dell se može nazvati okorelim fanom vrhunske muzike koji nastoji uključiti što više ljubitelja muzike širom sveta. Sveže vesti mogu se pratiti na Dellovoj službenoj facebook stranici: https://www.facebook.com/dellrs

Exit je još jednom pokazao zavidan nivo organizacije i vrhunske zabave uz impresivan line up vrhunskih muzičara poput Guns N’ Roses, Richie Hawtin-a, Avicii, Plan B, Duran Duran i mnogih drugih. Dugogodišnja tradicija održavanja Exita od 2001. godine na čarobnoj Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu izgradila je od ovog festivala muzički brend uz pomoć alternativnog muzičkog programa i brojnih društveno-odgovornih kampanja. Exit je ubrojan treći put i među najbolje svetske festivale od strane čuvene američke medijske kompanije CNN, a Novi Sad i prelepa Petrovaradinska tvrđava nedavno su se našli kao glavni aduti Exit festivala i na listi britanskog lista Sun. Uz zavidne muzičke i zabavno-kulturološke sadržaje ne čudi da je Exit zajedno s renomiranom kompanijom Dell priredio vrhunsku IT zabavu svim okorelim ljubiteljima muzike i svetskih festivala.

Cene i dostupnost

Novi Inspiron lap top računari mogu se kupiti u svim bolje snabdevenim prodavnicama s tehničkom opremom po sledećim cenama:

Inspiron 5520: 74.990,00 din

Inspiron 5720: 80.000,00 din

Leave a Reply