Notebook-Netbook

Dell predstavio nove Inspiron 7520 i 7720 laptopove

Dell je proširio svoj portfolio moćnim i stilizovanim Inspiron laptopovima kreiranim za impresivnu zabavu i multimedijalne aktivnosti. Novi Inspiron “special edition 7520 i 7720” pridružuju se Dell-ovoj kolekciji računara namanjenih korisnicima koji žele unapređene multimedijalne mogućnosti.

Dell Inspiron 7520 i 7720 laptopovi imaju otpornu spoljašnost od eloksiranih aluminijumskih elemanata. Glavne funkcije: treća generacija Intel® Core™ procesora, surround zvuk, snažna I diskretna grafika idealna za obradu fotografija, videa i uživanje u igrama, ekran visoke rezolucije, tastatura sa pozadinskim osvetljenjem, mSATA SSD opcija sa Intel Rapid Start i Smart Response tehnologijom za brzo pokretanje iz stanja mirovanja.

“Mi smo poboljšali našu Inspiron liniju kako bi ljubiteljima pužili više multimedijalnog doživljaja, uz optimizovan zvuk i više mogućnost za ostale vidove zabave” rekao je Sam Burd potpredsednik I generalni menadžer za razvoj proizvoda u Dell-u.

Dell Inspiron 7520 i 7720 laptopovi dolaze u paketu sa vrhunskim tehnoloijama.

Nove diskretne grapfičke opcije, AMD Radeon HD 7730M sa 2GB DDR3 memorije za video zapise i skladištenje i 2GB GDDR5 NVIDIA Geforce GT 650M, isporučuju moćne performanse i obezbeđuju korisnicima vrhunski doživljaj dok gledaju video sa porodicom ili prijateljima, ili uživaju u igranju video igara. Za pozorišni doživljaj, možete povezati laptop sa širokim ekranom preko HDMI TV seta koristeći visoku frekfenciju HDMI porta i specijalnog kabla. 17.3-incha trodimenzionalni 3D FHD ekran isporučuje prirodne, životne slike i pruža odlične mogućnosti za uživanje uz više od 500 igrica sa automatskom konverzijom – 2D na 3D game format (dostupno uz Inspiron 7720).

Unapređeni zvuk je logičan dodatak za odličnu visoko-frekfentnu grafiku: ScullCandy zvučnici, sabvufer i Waves Maxx Audio 4.0 audio system, obezbeđuju imprsivan surround zvuk.

Treća generacija Intel-ovih i5 i i7 procesora nudi impresivne performanse dopuštajući i najzahtevnijim korisnicima da savršeno upravljaju svim multimedijalnim fajlovima.

Dell Inspiron 7520 i 7720 laptopovi visokih performansi, sa Intel-ovom trećom generacijom procesora, uskoro će biti dostupni kupcima u Srbiji. Cena je na upit.

Leave a Reply