Notebook-Netbook

Dell predstavio nove serije Inspiron 5000 i 3000

Kompanija Dell je predstavila novu seriju laptopova Dell Inspiron 5000, sa dijagonalama ekrana od 14, 15 i 17 inča i Dell Inspiron 3000 sa opcijama od 14 i 15 inča. Ovi uređaji dizajnirani su kako bi korisnicima pružili širok raspon opcija, poput snažnih Intel procesora 4. generacije, masivnih hard diskova, Full HD touch ekrana sa opcijom kontrole sa 10 prstiju. Nove mogućnosti uključuju i 20 GB prostora na Dropbox-u i softver za prepoznavanje lica koji će dodatno povećati sigurnost korisnika.

 

„Studenti i roditelji žele tehnologiju koja će im omogućiti dodatnu produktivnost i uspeh. Novi Inspiron laptopovi su pametno ulaganje, jer donose vrhunsku tehnologiju u tankom ku’i[tu“, izjavio je Ray Wah, potpredsednik Dell Consumer PC Group.

 Inspiron 15 3000 Series Touch Notebook

Novi Inspiron laptop računari korisne opcije poput Full HD touch ekrana na 15 i 17-inčnim uređajima.

Ekran je smešten unutar atraktivnog poklopca od četkanog aluminijuma, a kapacitet za rad sa 10 prstiju olakšava skrolovanje, zumiranje, kao i korišćenje društvenih medija. Intel Core prenosnici 4. generacije doprinose dužem trajanju baterije, a tu je i opcijska diskretna grafika uz AMD Radeon ili NVIDIA GeForce grafičke procesore.

Za one koji se nakon napornog dana žele opustiti uz kompjuterske igrice, prenosnici su opremljeni Waves MaxxAudiom za bogato audio iskustvo.

Dodavanjem 20 GB prostora na Dropbox-u omogući će korisnicima da jednostavno pristupe domaćem zadataku ili drugim važnim dokumentima sa različitih uređaja, u bilo koje vreme i na svakom mestu.

 

Leave a Reply