Notebook-Netbook

Dell Studio 17

Model Studio 17 u konfiguraciji sa dvojezgarnim Intel procesorom na 2,1 GHz, ekranom rezolucije 1440×900 piksela i diskretnom ATI Mobility Radeon HD 3650 grafikom koja raspolaže sa 256 MB sopstvene memorije, pruža fantastične vizuelne mogućnosti, i sve to u mobilnoj varijatni.

Studio familija laptopova donosi mešavinu karakteristika Inspiron familije živopisnih boja sa jedne strane i familije tehnološki naprednih i stilski usavršenih XPS M laptopova. Ekran je sjajnog tipa (glare) sa oznakom TrueLife, u širokom formatu i standardnoj rezoluciji od 1440 x 900 piksela. Interni skladišni kapaciteti su podignuti na 320 GB, a u pitanju su standardni 2,5-inčni hard diskovi sa pločama koje se vrte na 5.400 obrtaja u minutu.

Kamerica je standardno za Dell rezolucije 2 megapiksela.Popularni izbor kod Dell laptopova su optički uređaji sa prorezom (umesto sa tacnom) za ubacivanje DVD-ova, što je slučaj kod Studio linije. Standardno se ugrađuje 8x DVD snimač. U ovoj konfiguraciji Studio 17 laptopa dolazi i Fingerprint ID skener otiska prsta, a novost je JBL® + SRS Premium Sound ozvučenje. Ceona ovog računara je 663 € bez PDV-a  i može se nabaviti u Direct Linku.

Leave a Reply