Notebook-Netbook

Dell SWITCH kolekcija izmenjivih poklopaca

Početkom septembra, Dell je u Srbiji lansirao nove Inspiron R noutbuk (N5110, N7110) modele, koji za jednu od ključnih karakteristika imaju i opciju zamenjivog poklopca iz SWITCH Design Studio kolekcije, koja omogućava laku i jednostavnu zamenu noutbuk eksterijera po sistemu “pop and a click1”. Od, septembra kupci u Srbiji su u mogućnosti da poruče širok spektar različitih poklopaca iz SWITCH by Design Studio kolekcije koja podrazumeva varijacije boja i unikatnog dizajna izuzetnih nezavisnih umetnika, dizajnera i partnera uključujući OPI.

Dien Čok (Deanne Cheuk) je jedan od umetnika i dizajnera koji su radili za mnogobrojne poznate komapanije i magazine, uključujući “American Express”, “Nike”, “Swatch”, “Target”, “MTV” i “The New York Times”. Njena dela, “Lovers in the Morning’ (dostupna od septembra ) i “Kaleidoscope” su deo kolekcije.

Korakrit Arunandčai (Korakrit Arunanondchai) je rodjen u Bangkoku, Tajland. Njegove postavke, izvan domovine, izlagane su u velikom broju američkih gradova, uključujući I Njujork. Delo ovog dizajnera pod nazivom, “X”, dostupno je kao deo kolekcije, a za temu ima motiv spejs šatl nesreće.

Britani Valdner (Brittany Waldner), rodjena u Baltimoru, državi Merilend, je grafički dizajner u kompaniji “Big-Giant” iz Portlanda u Oregonu. Ona je kreirala interesantno rešenje pod nazivom “Džinovski karo” (Big Giant Plaid).

Lako dopadljivi “Horizontal del Infinito in Green” ili “Horizontal del Infinito in Pink” dizajn koje potpisuje Derek Velč (Derek Welch) garantuju da će izgled Inspirona biti još atraktivniji.

Dell predstavlja i kolekciju dizajnerskih rešenja inspirisanih motivima Indije.

“Shaadi” slavi radost i blaženstvo ceremonije venčanja. Podseća na venčanicu indijske neveste, uz tradicionalni kolorit raznovrsnih i živopisnih boja.
“Amira” (“princeza” na arapskom ) je veoma posebna uz specifičan i dramatičan kolorit.
“Mehndi,” odraz očaravajućeg tattoo ukrašavanja neveste, je dizajn raskošnih i živopisnih boja.
“Sangeet” dizajn je svetao sa elegantnim, nežnim bojama koje naglašavaju suptilnost ujedinjenja dve porodice.

One koji traže više „poliran“ izgled poklopca , mogu da razmisle o jednoj od boja laka za nokte – kreiranim u partnerstvu sa OPI.

Novi zamenljivi poklopci “SWITCH by Design Studio” biće dostupni kupcima u Srbiji od septembra, a preporučena prodajna cena počinje već od 3300 dinara sa PDV-om.

Inspiron R: Glavne karakteristike

Druga generacija Intel Core i3, i5 and i7 procesora sa vise od 8GB memorije
Težina od 2.44 kg
6-cell baterija uključena – opcinalna 9-cell baterija
SRS Premium Audio i high-definition video performanse
Intel Wireless Display tehnologija za wireless projekciju, full 1080p video and 5.1 surround zvuk za vaš kućni bioskop – iskustvo koje oduzima dah
Podrška za Blu-ray 3D movie playback kada je opremljen opcionalni Blu-ray čitačem I kada je povezan na 3D TV (HDMI 1.4 potrebno)
Integrisan Dell Stage software, obezbedjuje jednim klikom pristup fotografijama, muzici, videu, društvenim mrežama, e-books, i ostalo
HD kompatibilna web kamera
Chiclet™-stilizovana tastatura
Genuine Windows® 7 Home Premium or Windows® 7 Home Basic
Optionalni SWITCH by Design Studio poklopci

Novi Inspiron R modeli su dostupni u Srbiji kod većih prodavaca.

Inspiron 15R (SWITCH by Design Studio model sa crnim poklopcem)
Inspiron 17R (SWITCH by Design Studio model sa crnim poklopcem)

Leave a Reply