Notebook-Netbook

Dell Vostro 5470 – budžetski ulatraprenosni računar

Profesionalci osetljivi na cenu uređaja znaju šta Dell Vostro prenosnici pružaju – a najnoviji 14″ model osigurava poboljšane performase i nove sigurnosne funkcije za još bolji i ugodniji rad.

Poslovni profesionalci s ograničenim budžetom žele nešto na što se mogu osloniti – kvalitetan, pouzdan i mobilan uređaj koji odgovara svakodnevnim poslovnim potrebama.

Najnoviji u seriji Dell Vostro 5470 je ultramobilni prenosni računar koji s ekranom od 14″ donosi 4t. generaciju Intel® Core™ procesora s visoko performasnom diskretnom grafičkom karticom a još postoji i Ultrabook opcija s ekranom osetjlivim na dodir.

dell-vostro-5470

Ali postoji jiš mnogo toga. Vostro 5470 donosi dodatno osiguranje uz čitač otiska prsta, što još više povećava sigurnost i zaštitu podataka. S debljinom manjom od 1 inča, ultra lak, izrađen od aluminijuma – ovo je računar kom je teško odoleti.

Sa svega 18,3mm debljinom, te masom od 1,53kg, ultratanki Vostro 5470 ima više snage i mobilnosti koju traže profesionalci, cenovno osetljivi manageri kao i IT decision makeri kad traže performase po pravoj ceni.

Ekran od 14″ s HD TrueLife tehologijom podržava do 1366 x 768 piksela, a integrisani stereo zvučnici i poseban subwoofer pogonjeni HD audio tehnologijom s WavesMaxxAudio 4.0 i 2.1 stereo zvukom pružaju osećaj kao da imate puno veće zvučnike ispred sebe.

Korisnici mogu uživati u 720p video sadržaju zajedno s pripadajučim audio i vizualnim detaljima. Računar poseduje integrisanu 70HD 1MP kameru za HD video konferencije.

Leave a Reply