Notebook-Netbook

Dell Vostro V131 za mali biznis

Dell predstavlja Vostro V131 na tržištu Srbije – tanak , moćan I ugladjen dodatak nagradjivanoj Vostro laptop liniji. Kao jedan od poslednjih i najtanjih proizvoda iz Vostro portfolia, Vostro V131 je specifično dizajniran I namenjen korisnicima koji poseduju svoj mali biznis. Ultratanko, ultrastilizovano kućište uz Intel® Core i3 i i5 procesore, pretvaraju Vostro V131 u moćan prenosni uredjaj konstruisan da omogući maksimalnu produktivnost u poslu.

Zamenljiva baterija sa 4 ćelije uz Intel® ULV Celeron 847 procesor omogućavaju više od 6.5 sati rada1 (više od 9.5 sati sa opcionom, izmenjivom, baterijom od 6 ćelija), omogućava korisnicima da rade bilo kad I bilo gde.

“Dizajnirali smo Vostro V131 da reaguje brzo i omogući nesmetan multitasking za današnje izazove u poslu”, izjavio je Sam Burd, potpredsednik Dell-ove “Consumer & SMB Product Grupe”. “Rezultat je laptop naprednih karakteristika za mobilne profesionalce koji žele potpune performance, a koje podržavaju njihove tehnološke zahteve bez žrtvovanja dizajna I prenosivosti. Kao dodatak, V131 nudi servisna I softverska rešenja koja obezbedjuju produktivnost i sigurnost podataka.”

Shvatajući izazove povezivanja u malom biznisu i u pokretu, Vostro V131 nudi širok spektar različitih opcija uključujući WWAN, WiMax & LTE (US only), WLAN i Bluetooth 3.0. Standard je čitač otiska prsta uz “Absolute LoJack” osiguranje softvera koje obezbedjuje bezkompromisnu sigurnost – bilo gde I bilo kada.

Vostro V131 je perfektan za svakodnevne kancelarijske poslove kao što su izmena I kreiranje dokumenata , prezentacije i e-mail, ali takodje obezbedjuje opcije koje uključuju full HD kameru, SRS Premium Voice Pro, digitalni mikrofon i instaliran Skype. Dodatno, laptop nudi dva USB 3.0 porta, tastaturu sa pozadinskim osvetljenjem, i “quick launch” tasterima.

Cene i dostupnost:

Vostro V131 dostupan je u Srbiji od novembra, uz preporučenu maloprodajnu cenu od 69.999 dinara sa PDV-om, za model Vostro V131 Core i3-2310M, 2.1GHz 4GB DDR3/320GB, 13,3″ HD WLED, Wlan+BT, GMA HD, 1MP Wcam , 6 cell,HDMI ,Windows 7 SP1 Home Premium 64bit 10.04 ,9-in-1 CR3 USB, Silver.

Leave a Reply