Notebook-Netbook

Dell Vostro V131

DELL je predstavio novi tanak i moćan laptop – Vostro V131. Dell Vostro V131 laptop je dizajniran da obezbedi optimalnu produktivnost i stil za mala preduzeća

Dell predstavlja Vostro V131, tanak, moćan i elegantan dodatak nagrađivanoj Vostro liniji laptop računara. Kao jedan od najtanjih i najlakših proizvoda u Vostro prodajnom programu, Vostro V131 je posebno dizajniran za mala poslovna preduzeća., Ultratanak, ultra moderan dizajn šasije, pa sve do Intel® Core i3 i i5 procesora, učinili su da Vostro V131 predstavlja moćan i mobilan izvor snage osmišljen da poveća poslovnu produktivnost. 6-cell baterija koja se može uklanjati sa 2. generacijom Intel Core procesora, dostupni kao izborna opcija, će isporučiti do 9.5 sati trajanja beterije, što korisnicima omogućava rad u svakom trenutku, bilo gde.

“Vostro V131 smo dizajnirali da isporučuje brze performanse, nesmetano obavljanje više zadataka za današnje poslovne izazove ,” rekao je Sam Burd , vice president of Dell’s Consumer & SMB Product Group. “Kao rezultat imamo laptop bogat mogučnostima za mobilne profesionalce koji žele kompletne performanse koje će podržati njihove tehnološke zahteve bez žrtvovanja dizajna i mobilnosti. Pored toga, V131 nudi softverska i servisna rešenja koja povećavaju produktivnost i bezbednost podataka.”

Razumevanje izazova i potrebe povezivanja u pokretu za mala preduzeća, Vostro V131 nudi brojne opcije uključujući WWAN, WLAN i Bluetooth 3.0. Standardan čitač otisaka prstiju i Absolute LoJack bezbednosni softver pružaju izuzetnu zaštitu u svakom trenutku.

Vostro V131 je savršen za svakodnevnu poslovnu upotrebu kao što je editovanje dokumenata, prezentacije, mail, ali i full HD kameru, SRS Premium Voice Pro, digitalni mikrofon i ugrađen Skype. Pored toga, laptop poseduje dva USB 3.0 porta, tastaturu sa pozadinskim osvetljenjem i brze tastere za pokretanje programa.

Leave a Reply