Notebook-Netbook

Dragana Ognjenović i HP zajedno na Beogradskoj nedelji mode predstavljaju HP Pavilion Dv6 Entertainment PC

HP Pavilion Dv6 Entertainment PC, prvi HP-ov prenosivi računar namenjen kućnim korisnicima, dolazi u Srbiju, a biće predstavljen na reviji Dragane Ognjenović, 8. novembra, u okviru Beogradske nedelje mode.

Saradnja Dragane Ognjenović i kompanije HP je prva saradnja dizajnera i tehnološke kompanije u Srbiji. “Crni Dv6 prenosivi računar poslužiće kao deo inspiracije za postavku revije. Njegov izgled i mogućnosti predstavljaju savršen spoj dizajna i tehnologije. Nadam se da će biti privlačan publici koja će doći da gleda reviju. Sviđa mi se ideja o prenosivom računaru kao modnom detalju koji poboljšava komunikaciju s prijateljima i porodicom gde god da se nalazimo“, kaže Dragana Ognjenović.

Kao što smo ponosni što Pavilion dv6 prenosivi računar dolazi u Srbiju, takođe nam je drago što sarađujemo s dizajnerkom Draganom Ognjenović. Njena nova kolekcija iz linije “Software”, kao i Pavilion dv6 računar, namenjeni su svakodnevnoj upotrebi, a sinonimi su za jednostavnost pri korišćenju. Nadam se da će to biti idealan spoj hardvera i softera”, kaže Jovan Dimitrijević, direktor HP grupe za personalne sisteme u Srbiji.

HP Pavilion Dv6 Entertainment PC je multimedijalni računar namenjen pre svega mladima, ali i svima onima koji vole da prate trendove i dobro se zabave. Ovaj model je jednostavan za upotrebu i predstavlja idealan spoj funkcionalnosti i izgleda.

Više informacija na: www.hp.rs/moda

Leave a Reply