Notebook-Netbook

E-čitač Prestigio Nobile PER3562

Kompanija Prestigio predstavila je novi eBook reader sa najnovijom eInk Pearl tehnologijom, Prestigio PER3562. Novi Prestigio Nobile PER3562 poseduje 6” E Ink Pearl ekran, revolucionarnu display platform, koja daje za 50% veći contrast uređaju i apsolutno jasan tekst i grafiku. Ekran sa izuzetno brzim odgovorom obezbeđuje poboljšanu čitljivost pod dejstvom direktne sunčeve svetlosti.

Pored toga, E Ink Pearl tehnologija poseduje ekran koji koristi namanje napajanja: ovo i 1600mAh Li-on polymer baterija omogućavaju uređaju PER3562 rado od neverovatnih 10,000 okretanja stranica ili osvežavanja što znači da uređaj neće morati često da se priključuje radi punjenja.

Novi Prestigio PER3562 radi na izuzetno brzom 800Mhz Marvell CPU. Model poseduje 128MB of RAM, 2GB integrisane memorije, koja se može proširiti do 32Gb i sačuvati do 50,000 knjiga. Što se softvera tiče, novi podel podržava sve glavne formate knjiga, Adobe Reader Mobile, picture preview funkciju i mp3 audio format za muzku u pozadini. Kada je reč o komforu prilikom čitanja i korišćenja uređaja, eReader opremljen je praktičnom funkcijom pretrage, bookmark mogućnostima i 17 različitih veličina fonta, što čini bitnu razliku prilikom čitanja knjiga.

Sam uređaj je lagan i praktičan za držanje u ruci. Zahvlajujući aluminijumskom poklopcu sa zadnje strane, ne samo da izgleda dobro, već je i zaštićen od ogrebotina kada se koristi bez futrole.Zajedno sa elegantnom futrolom, uređaj se isporučuje sa kvalitetnim slušalicama, USB kablom, brzim instrukcijama i dvogodišnjom internacionalnom garancijom.

Prestigio PER3562 ce biti dostupan za prodaju početkom decembra kod partnera širom Evrope.

Leave a Reply