Notebook-Netbook

eBook reader Prestigio Nobile PER3172

Prestigio je predstavio Prestigio Nobile PER3172, novi eBook reader s ekranom u boji. Imajući na umu korisnike koji žele više od jednostavnog čitanja i koji uživaju u el. knjigama i časopisima koji poseduju ilustracije u boji, Prestigio je seriju 3 Nobile eBook Reader porodice upotpunio novim modelom u boji.

Novi Prestigio PER3172 poseduje 7-inčni TFT ekran u boji (rezoluciija 800 x 480 piksela) koji vam omogućuje jednostavno i jasno čitanje el. knjiga, novina i časopisa. Antirefleksni ekran posebno je dizajniran kako bi se unapredilo čitanje čak i u slabo osvetljenom okruženju. Uređaj podržava najpopularnije formate teksta ali i mogućnost izmene veličine fonta. Osim toga, PER2172B reprodukuje audio fajloce, omogućuje gledanje video zapisa, filmova i fotografija.

Prestigio PER3172 poseduje 400 MHz ARM9 procesor sa DSP podrškom, 2GB integrirane interne memorije te ulaz za micro SD memorijsku karticu koja vam omogućuje proširenje kapaciteta do 16 GB.

Moćna 2100 mAh integrisana baterija osigurava od 6 do 8 sati čitanja, oko 5 sati gledanja video zapisa i 30 sati preslušavanja omiljene muzike. Prestigio PER3172 teži svega 260 grama, a zahvaljujući elegantnoj zaštitnoj navlaci jednostavno ga uvek možete imati uz sebe. Uređaj je tanak 11.2 mm te je dovoljno mali da stane u svaki džep.

Leave a Reply