Notebook-Netbook

HAMA latop torba za dame

Ova privlačna, sjajno dizajnirana crvena torba sa svetlo crvenom i plišanim aplikacijama na poklopcu osvežiće svakodnevni “sivi poslovni” styling, a pripada AHA Fashing Bags kolekciji . Torba ne samo da je lepa na oko, već je i veoma praktična, pa takođe poseduje integrisani remen sa stilizovani jastuče osloncem tako da kada se nosi preko suprotnog ramena usled težine računara neće stvoriti nažuljenje.

5301055140 4470a1a4a1 z Novogodišnji pokloni: za nju

Na boku je zgodna pregrada pod zipom za telefon ili MP3 plejer sa gumiranim prorezom za slušalice, tako da prilikom nošenja torbe – bez vađenja uređaja možete slušati muziku ili telefonirati.

5300462103 29902a8ae1 z Novogodišnji pokloni: za nju

Na samom poklopcu koji se za osnovu drži irokom čičak trakom, nalazi se veliki džep sa zipom u koji može da se smesti i čitavo napajanje. Kada otvorite torbu, otkriće vam se još jedan splet pregrada – jedna veća za zipom u koju može da se smesti miš, zatim dve namenske za Flash memorije ili USB dodatke i još dve pregrade pod čičkom za razne sitnice.

5301055628 cc6412d49f z Novogodišnji pokloni: za nju

U nunutrašnjem delu se nalaze tri velike pregrade, od kojih je srednja namenjena za sam računar pa je obložena mekanim plišom i dodatno ojača sunjerom radi amrotizacije i ublažavanja udaraca, a na vrhu vezuje se čičak remenom kako računa ne bi iskliznuo prilikom otvaranja torbe.

U  ovu torbu mogu se smestiti računari do 15,6 inča, odnosno do dijagonala 40 cm. Pored ove torbe na raspolaganju je još torbi iz Bright kolekcije, a ovu konkretno i ostale možete nabaviti u Positiveu po ceni od 2960 dinara.

Leave a Reply