Notebook-Netbook

HP EliteBook 800 Ultrabook sa opcionom baterijom koja traje i do 33 sata!

HP je predstavio portfolio elegantno dizajniranih, poslovnih računara, koji redefinišu pojam „mainstream“mobilnosti, uključujući bezbedne i pouzdane Ultrabook računare, napravljene tako da zadovoljavaju potrebe poslovnih korisnika, ali i da se uklope u budžet firme za IT.

Preduzeća se nalaze u sred procesa transformacije radnog mesta, budući da zaposleni žele stilizovane mobilne uređaje, dok vodeći ljudi u sektoru informacionih tehnologija zahtevaju da tehnologija kompanije bude sigurna i upravljiva. Imajući to na umu, HP je dizajnirao nove uređaje iz EliteBook i ProBook serije notebook računara, koji nude mobilnost, trajnost i sigurnost, a takođe i lepo izgledaju, mnogo su tanji nego ranije, i dizajnirani u skladu sa željenim performansama.

HP EliteBook 800 serija je do 40% tanja i 28% lakša nego prethodne generacije ovih uređaja i omogućava obavljanje kritičnih korporativnih funkcija, istovremeno obezbeđujući Ultrabook(1) iskustvo svima u kancelariji. Ovi uređaji su dizajnirani za one koji puno putuju, sa opcionom baterijom koja traje i do 33 sata, a ispunjava i MIL-STD 810G standard za pouzdanost rada u različitim uslovima i okruženjima.

Notebook računari iz HP EliteBook 800 serije imaju bezbednosne opcije i opcije za upravljanje kakve zahtevaju velike korporacije, ali mogu da se prilagode i kompanijama svih veličina. Nova serija nudi Ultrabook karakteristike za određene modele notebook-ova, koji su tanji i lakši(6), i samim tim su idealni za putovanja, sofisticiranog su dizajna, grafitno crne boje sa detaljima u meteorit sivoj boji, inspirisani automobilima visokih performansi.

EliteBook 800 serija notebook računara ispunjava MIL-STD 810G standard(3), i samim tim uređaji su izuzetno čvrsti i pouzdani sa magnezijumskim kućištem, i dodatno su ojačani aluminijumskim detaljima, uz  opciono pozadinsko osvetljenje tastature, kako bi se produktivnost održala i u uslovima lošeg osvetljenja. Izdržljivi Ethernet mrežni priključak, omogućava pouzdanu vezu bez potrebe za donglom ili drugim adapterom, dok HP Trust Circles osigurava da se, samo sa već dodeljenih adresa, može pristupiti kritičnim fajlovima.(7)

  • HP EliteBook 820 G1 je do 35% tanji i do 18% lakši u odnosu na prethodne generacije i karakteriše ga ekran dijagonale 30,5cm (12 inča) i težina manja od 1,4kg. Namenjen je poslovnim korisnicima koji puno putuju, i kojima treba lagan uređaj, sa svim potrebnim karakteristikama.
  • HP EliteBook 840 G1 je Ultrabook(1) sa ekranom dijagonale 35,6cm (14 inča) optimizovanim za Windows® 8, koji opciono može biti osetljiv na dodir i odličnom baterijom koja traje i do 33 sata, sa sekundardnom Slice baterijom.(2)
  • HP EliteBook 850 G1 karakteriše veliki ekran dijagonale 40cm (15,6 inča) za jednostavan pregled svih sadržaja, a opciono može biti Ultrabook(1).  Baziran je na Intelovoj arhitekturi najnovije generacije i zaštićen je kompletnim HP Client Security portfoliom.(8)

elitebook_820

Dostupan na HP EliteBook modelima, HP Sure Start  je deo HP BIOSphere okruženja, razvijen u saradnji sa istraživačkim centrom kompanije HP Labs, i omogućava da se sistem automatski ponovo aktivira u slučaju problema, tako da korisnici mogu da održe produktivnost i skrate zastoje u radu.
HP Probook 600 seriju čine jaki uređaji modernog dizajna, koji donose širok izbor tehnologija za poslovne korisnike, uključujuči i vrhunske ekrane visoke definicije (HD), kao i veliki broj opcija za povezivanje.

Dizajnirani tako da zadovolje potrebe i budžete manjih preduzeća, novu HP ProBook 400 seriju notebook računara čine izdržljivi, moderni i brzi uređaji, zahvajujući Intel® Core™ i3/i5/i7 procesorima četvrte generacije. Tanak, precizno izrađen HP Spectre x2 Pro nudi prednosti Ultrabook računara sa čevrtom generacijom Intel® CoreTM i3/i5 procesora i praktičnih tableta, zahvaljujući odvojivom ekranu osetljivom na dodir i izdržljivoj mehaničkoj šarki.

HP Security Smart Jacket za HP ElitePad omogućava mobilnu autorizaciju, obezbeđujući siguran pristup korporacijskoj mreži za profesionalce u pokretu.

HP takođe predstavlja novi međunarodni mobilni servis za poslovne korisnike u Evropi. HP Mobile Connect je pripejd mobilni širokopojasni servis, koji je ugrađen u određene modele HP ProBook i HP EliteBook notebook računara, kao i u HP ElitePad 900.

„Donosioci odluka u IT sektoru danas se suočavaju sa najraznovrsnijom i tehnički najobrazovanijom radnom snagom u istoriji. Ispunjavanje zahteva zaposlenih za operativnim uređajima koji odražavaju njihov lični stil, predstavlja jedinstven poslovni izazov“, rekao je Kobi Elbaz, potpredsednik sektora za poslovne proizvode, grupe za štampu i personalne sisteme, HP EMEA. „HP je predvodnik transformisanja radnog mesta uz pomoć inovativnih i mobilnih poslovnih računara, dizajniranih sa stilom i napravljenih tako da budu bezbedni i pouzdani.“

Leave a Reply