Notebook-Netbook

HP ENVY Sleekbook 6

Još jedan predstavnik ENVY serije kojoj svi zavide. Ime Sleekbook je rezervisano isključivo za ultraportabilne, tanke i lagane laptopove zasnovane na platformi. Pošto Intel drži pravo na Ultrabook naziv, HP je za AMD seriju izmislio odličan naziv koji ovim modelima izuzetno pristaje.AMD

Zasnovan je na AMD Trinity platformi, procesor je A6-4455M sa kojim smo se ovde već susreli. Integrisana Radeon HD7500G predstavlja znatno bolje rešenje za video prikaz od Intelove HD4000 koja se inače koristi u Ultrabook-ovima. 4GB radne memorije i hard disk od 500GB predstavljaju savršenu kombinaciju.

Uz Beats Audio zvučnike i subwoofer uživaćete u zvuku odličnog kvaliteta, kakav još nije bio prisutan na laptopovima.  Takođe pored samih zvučnika Beats Audio brending je vidljiv i po kombinaciji crne i crvene boje koje su dizajnerski veoma lepo uklopljene na ovom laptopu. Prostrana tastatura i touchpad, sa opcijom za isključivanje prilikom kucanja teksta, su najbolji u klasi. Kućište je u potpunosti izrađeno od metala i ovom laptopu daje savršen izgled.

Uz Windows 8 koji je na ovom laptopu instaliran, dobijate gomilu veoma korisnog HP softvera kao i pristup HP Connected Music servisu za streaming muzike koji je HP razvio u saradnji sa Universal Music Group. HP Connected Music će se veoma dobro slagati sa ugrađenim Beats zvučnicima i subwooferom.

Može se nabaviti u PC practicu po ceni od 64.990din.

Leave a Reply