Notebook-Netbook

HP Mini 210 Vivienne Tam i “Sex i grad 2”

Povodom premijere dugoočekivanog filma Seks i Grad 2, večeras je u klubu Cinema organizovana proslava za predstavnike medija i poznate ličnosti iz sveta filma, mode i muzike.

Na događaju je predstavljen i novi računar HP Mini 210 Vivienne Tam Edition, koji se pojavljuje u filmu Seks i grad 2.

Saradnjom sa kompanijom Warner Bros. Pictures, kompanija HP je još jednom potvrdila da na jedinstven način objedinjuje tehnologiju i umetnost. Film će našoj publici biti premijerno prikazan 1. juna, zahvaljujući distributerskoj kući Tuck.

„Kompanija Hewlett-Packard želi da svojim korisnicima pruži ne samo vrhunski kvalitet, već i vrhunski dizajn, koji će računare učiniti pravim modnim detaljima.

Upravo takav računar se pojavljuje u filmu Seks i grad 2, a od skora se može naći i na našem tržištu.HP Mini 210 Vivienne Tam Edition se u potpunosti uklopio u stil poznatih dama u filmu, a verujemo da će inspirisati i stil mnogih dama u Srbiji“, izjavila je Vesna Rakić, marketing menadzer HP grupe za personalne sisteme.

HP je vodeća kompanija kada je u pitanju spajanje mode i tehnologije, još od kada je na modnoj pisti predstavljen HP Mini Vivienne Tam prenosivi računar tokom revije Vivienne Tam 2008. godine na New York Fashion Week-u.

Predstavljanje prvog svetskog digitalnog modnog dodatka je pokrenulo globalno usmerenje kompanije HP ka modi, što je dovelo i do saradnje na filmu “Seks i grad 2”.

Leave a Reply