Notebook-Netbook

HP Pavilion dv6 Entertainment PC na modnoj pisti

Dragana Ognjenović i HP prvi put predstavili Srbiji ovaj model

HP Pavillion Dv6 prenosivi računar prvi put je predstavljen u Srbiji u Expo centru, na modnoj reviji Dragane Ognjenović, u okviru Beogradske nedelje mode. Novi HP-ov model računara uklopljen sa „softverom“ Dragane Ognjenović predstavlja pravi uvod u prvu saradnju tehološke kompanije i dizajnera u Srbiji.

„Kao što to volim i u odeći, i HP Pavilion Dv6 je preciznog „kroja“, svedenih linija i načinjen od vrhunskih materijala. Pažnju privlači sjajnim crnim izgledom pod neobičnim nazivom Black Espresso, kvalitetnim završnim radom i vrhunskim mogućnostima, pa tako predstavlja harmoničan spoj dizajna i tehnologije i deo je inspiracije za ovu prezentaciju. Prenosivi računar je već postao neizostavan jer olakšava rad i poboljšava komunikaciju, a HP Pavillion Dv6 je neobično brzo uz svoje tehnološke prednosti postao I veoma poželjan modni detalj” – kaže Dragana Ognjenović.

“Prenosivi računar HP Pavilion dv6 i nova kolekcija Dragane Ognjenović iz linije “software” namenjeni su svakodnevnoj upotrebi, a sinonimi su za jednostavnost pri korišćenju. Nadam se da će to biti idealan spoj hardvera i softvera, koji se na ovaj način po prvi put dešava u našoj zemlji. Uz novi operativni sistem Windows 7 Home Premium i Intel Centrino procesorsku tehnologiju, prvih 100 vlasnika ovog modela biće nagrađeni torbicom, koju je Dragana dizajnirala. Ovo je prvi iz linije HP računara namenjenih kućnim korisnicima koji dolazi u Srbiju, a slediće ga prenosivi računari iz serija Compaq Presario, HP Mini i Compaq Mini”, kaže Jovan Dimitrijević, direktor HP grupe za personalne sisteme u Srbiji.

HP Pavilion Dv6 Entertainment PC poseduje HP MediaSmart sowftware, koji na jednom mestu objedinjuje sve elemente zabave (video klipove, digitalne fotografije, muziku). Dodatne pogodnosti uključuju kvalitetnu web kameru i mikrofon, idealna sredstva za druženje na mreži, kao i daljinski upravljač koji omogućava potpuno uživanje u zabavi. Zbog ekrana, jakog procesora, nezavisne grafičke kartice, ovaj računar predstavlja i idealno sredstvo za rad za dizajnere.

Leave a Reply