Notebook-Netbook

HP Pavilion G60-230 u Laptopshop-u

Od juče samo u Laptopshopu možete nabaviti prve primerke Pavilion serije računara koja je stigla na naše tržište, konkrento model HP Pavilion G60-230 koji krasi izuzetno dobra konfiguracija i veoma povoljna cena.

Radi se o računaru provereng HP kvaliteta, prefinjengo stilizovanog dizajna sa ekranom dijagonale od punih 15,6 inča čime je omogućen smeštaj pune tastature, sve sa numeričkim delom, a dostupan je po ceni od 44.999 din.

Sa preko 95.000 sati testiranja ( HP Total test process ) bezuslovno potvrđuje da će notebook raditi besprekorno bez obzira da li radite u kancelariji, kući ili nekom drugom okruženju. Obezbeđuje sate odlične zabave i razonode…

15.6” BrightView displej omogućava oštru, ali prijatnu sliku prilikom pregleda fotografija ili omiljenog filma, sličnu onoj koju proizvode plazma i LCD televizori. Procesor je Intel Pentium Dual Core T4200, a račuanr dolazi opremljen sa 3 GB RAM memorije, a standardan je i hard disk od 320GB. Multimedijalnu komponentu upotpunjuje 5-u-1 čitač memorijskih kartica, tuj je i Web kamera sa prostornim mikrofonom, a ceo sistem zaokružuje Vista Home Premium operativni sistem.

Leave a Reply