Notebook-Netbook

HP predstavio Rossignol stilizovane prenosive računare za skijaše

Kompanija Hewlett-Packard predstavila je dva prenosiva računara specijalne serije razvijene u saradnji sa čuvenim skijaškim brendom Rossignol. Dizajn prenosivih računara identičan je dizajnu skijaške opreme, a uređaji su namenjeni ljubiteljima zimskih sportova i svima onima koji vole stilizovanu tehniku vrhunskih performansi.

Prenosivi računari iz HP Pavilion dv6 Rossignol edicije prate dizajn Attraxion VIII Echo ženskih i Freeride S7 muških Rossignol skija i dodatne opreme. Oba modela su sa ekskluzivnim sadržajem i futrolom odgovarajućeg dizajna, a HP Pavilion dv6 Rossignol edicija može se dodatno prilagoditi izborom ekskluzivnih pozadina ekrana koje je dizajnirao Rossignol.

Novi notebook računari omogućavaju korisnicima da lako stvaraju i dele sadržaje. Svi ljubitelji skijanja i drugih zimskih sportova mogu dobiti inspiraciju gledajući ekskluzivne video-snimke ekstremnog skijanja koji se nalaze na laptopovima Rossignol edicije s HD ekranima.

“Ljubitelji zimskih sportova traže nove načine da iskažu svoj stil upečatljivo i budu jedinstveni. Odlične performanse su nešto što odlikuje i HP i Rossignol proizvode, tako da je bilo logično proširiti Rossignolov dizajn na HP Pavilion dv6 Rossignol ediciju prenosivih računara. Oni predstavljaju savršeni dodatak svakoj skijaškoj kolekciji”, izjavio je Jovan Dimitrijević, direktor HP grupe za personalne sisteme, HP Srbija.

U Rossignolu kažu da sa HP-om dele vrednosti kao što su tehnološko liderstvo i strast za inovacijama, pa je logičan sled ovog partnerstva bilo kreiranje novih HP Pavilion dv6 Rossignol računara.

Pri kreiranju skija, kompanija Rossignol vodila je računa i o očuvanju životne sredine, pa je i pakovanje prenosivih računara napravljeno od recikliranih materijala, a korišćena je i boja na bazi soje i vode. Uz računare je moguće nabaviti i optičkog miša, bateriju duže autonomije i HP stereo slušalice.

HP Pavilion dv6 Rossignol

HP Pavilion dv6 Rossignol edicija je sa hard diskom veličine do 640 GB, uz maksimalno 8 GB DD3 RAM memorije. Najmoćnija varijanta ovih laptopova koristi Intel Core i5 procesor, ATI Mobility Radeon grafiku i DVD+RW plejer.

Ekran ovih računara ima LED pozadinsko osvetljenje i ima dijagonalu od 15,6 inča i tako pruža vrhunski kvalitet prikaza HD sadržaja.

HP True vision veb-kamera i dvostruki digitalni mikrofon omogućiće vam da budete povezani u svakom trenutku. Laptop ima i četiri USB 2.0 utičnice, jedan HDMI port, jedan VGA port, 5-u-1 čitač memorijskih kartica, konektore za stereo slušalice i mikrofon, kao i Altec Lansing zvučnike s naprednom Dolby tehnologijom.

Cena i dostupnost

Pavilion dv6 Rossignol edicija dostupna je samo u HP prodavnici u Ušće Šoping centru na II spratu i Gigatron i ComTrade Shop prodavnicama. Cene ovih modela su:
Model Attraxion – HP Pavilion dv6-3299en: 84.990 din
Model S7 – HP Pavilion dv6-3298en: 89.990 din

Rossignol demo turneja

HP je takođe Rossignolov ovogodišnji evropski partner na njihovoj demo turneji koja se održava u devet zemalja, a obuhvata više od 136 događaja na kojima skijaši mogu da probaju HP Rossignol laptopove i dodatnu opremu.

Za više informacija o turneji posetite demotour.skisrossignol.com.

Leave a Reply