HP-ProBook-445
Notebook-Netbook

HP ProBook 400 i HP 200 serije poslovnih laptopova

HP je predstavio nove proizvode, tehnologije i alatke dizajnirane tako da pomognu malim i srednjim preduzećima (MSP) da povećaju produktivnost i poboljšaju povezivanje.

Novi HP uređaji namenjeni MSP sektoru uključuju:

  • HP ProBook 400 serija poslovnih notebook računara koji nude elegantan dizajn, dug vek baterije,(1) izdržljivost i poslovne bezbednosne funkcije koje ispunjavaju zahteve korisnika.
  • HP 200 serija poslovnih notebook računara koji nude osnovne multimedijalnealate i opcije povezivanja kod kuće i u kancelariji.(

HP-ProBook-445

HP ProBook 400 serija: dokazan kvalitet i izdržljivost uz moderan dizajn

HP ProBook 400 seriju laptopova čine četiri pouzdana modela namenjena MSP korisnicima koji vode računa o troškovima, žele da „rade pametnije”, ali ne i da prave kompromis oko dizajna uređaja. U ponudi su modeli sa ekranima dijagonala 17,3 inča (44cm), 15,6 inča (40cm) i 13,3 inča (33,8cm), moćnim Intel i AMD procesorima, a koji su do 36% tanji i 18% lakši od prethodne generacije ovih uređaja.

Takođe ovi modeli upakovani su u „meteorit sivo“ kućište sa aluminijumskim detaljima, u skladu su sa novim HP-ovim dizajnom, koji kreira jedinstven vizuelni identitet i korisničko iskustvo u kompletnom portfoliju HP računara i štampača.

HP ProBook 400 serija laptopova uticaće pozitivno na rad MSP-a preko brzih Solid State diskova (SSD) koji omogućavaju dugotrajnu produktivnost, opcija za povezivanje koje uključuju 4G WWAN, kao i uz sigurnosno rešenje HP Client Security. Dodatno, laptopovi stižu sa preinstaliranim Skype klijentom i imaju kvalitetno DTS Sound+ rešenje za audio i video konferencije vrhunskog kvaliteta.

hp-200

HP 200 serija: osnovna mobilnost, sa svim opcijama i cenom koja odgovara MSP sektoru

Napravljeni za mala i srednja preduzeća, modeli iz HP 200 serije poslovnih laptopova imaju ekran veličine 15,6 inča (39,6cm), niz mogućnosti za bežično povezivanje(2) i moćne Intel i AMD procesore. Jednostavnog su dizajna koji omogućava lako kreiranje sadržaja kao i korišćenje na poslu i kod kuće, dok izdržljivo kućište štiti laptop od oštećenja, bez obzira gde se koristi.

Od obuke do komercijalnih prezentacija, HP-ovi laptopovi iz serije 200 pružaju kvalitetno multimedijalno iskustvo zahvaljujući preinstaliranom softveru i karakteristikama. Korisnici mogu povezati laptop sa većim HD(9) ekranima preko HDMI(10) porta, dok Altec Lansing zvučnici pružaju izuzetan doživljaj audio reprodukcije.

Leave a Reply