Notebook-Netbook

HP računari na reviji Ive Stefanović na Fashion weeku

HP Pavilion serija prenosivih računara predstavljena je sinoć na modnoj reviji Ive Stefanović u TC Ušće, kojom je završena Beogradska nedelja mode. Na pisti se našao i HP Mini 210 Vivienne Tam Edition, koji je našoj publici poznat po nesvakidašnjem dizajnu sa leptirima i pojavljivanju u filmu „Seks i grad 2“.

Korišćenje HP-ovih modela računara na modnoj pisti predstavlja nastavak saradnje ove tehnološke kompanije i istaknutih dizajnera iz Srbije. „Umetnost je uklopiti veliki svetski brend u životni stil u našoj zemlji. Moji modeli su orijentisani na koncept, ali u velikoj meri i na praćenje trenda, a HP je kompanija koja je sama po sebi brend. Ovi multimedijalni računari pomažu onima koji ih koriste da ostave dobar prvi utisak i komuniciraju lako”, kaže Iva Stefanović, istaknuti dizajner.

“Spoj tehnologije i mode naišao je na veoma pozitivne reakcije na prethodnoj Beogradskoj nedelji mode. Ovo je druga ovakva manifestacija na kojoj smo predstavili modele iz serije HP Pavilion i HP Mini prenosivih računara i pokazali na koji način moderni računari za svakodnevnu upotrebu mogu da se uklope u lični stil”, kaže Vesna Rakić, marketing menadžer HP grupe za personalne sisteme.

Novi HP Pavilion modeli, dv3,dv6 i dv7 ispunjavaju raznolike potrebe za snagom, performansama i mobilnošću, po ceni koja se uklapa u skoro svaki budžet. Ovi računari su dizajnirani da odgovaraju ličnom stilu svakog korisnika. Dostupni su u varijanti sa metalnim kućištem sa završnom obradom od brušenog aluminijuma sa ugraviranim talasastim dezenom.

Ispod lepe spoljašnosti, HP Pavilion dv3 poseduje najnoviji mobilni procesor i promenljivu grafiku, kao i bežičnu mrežu za najbolju komunikaciju i zabavu u pokretu.
Dv6 i dv7 modeli su jako slični na prvi pogled, izuzev dimenzija koje ih razlikuju. Pavilion dv6 nudi i opciju ekrana osetljivog na dodir, što multimedijlanu zabavu, koja karakteriše ove računare, čini još interesantnijom.

HP Mini 210 Vivienne Tam Edition je idealan saputnik ljubiteljkama mode koje su često u pokretu i svakodnevno koriste internet. On im pruža i slobodu i zabavu zahvaljujući bateriji koja traje do 5,5 sati i težini od samo 1,22 kilograma.

Leave a Reply