Notebook-Netbook

Intel: Novi koncept prenosivih računara i nova serverska rešenja

Regionalo predstavništvo kompanije Intel održalo je i ove godine Inter Channel konferenciju koja predstavlja najveći skup te vrste namenjen partnerima i distributerima ove kompanije koja već pet godina uspešno posluje u Srbiji. Osim kompanije Intel čije je proizvode upoznalo 150 partnera iz regiona, učešće u skupu su uzeli i partneri iz firmi Dell, Kingston, Asus, Microsoft, Lenovo i Samsung.

Novi koncept prenosivih računara i nova serverska rešenja

Uz tradicionalne prezentacije o desktop procesorima i proizvodima za ovaj segment tržišta, predstavnici kompanije Intel osvrnuli su se i na novi kocept prenosivih računara – Ultrabook, SSD uređaje, servise nove generacije Intel Anti-theft, All in One desktop računare kao i na serverska rešenja.

Posebnu pažnju očekivano su privukli najnoviji modeli uređaja ultrabook convertible koje odlikuje dvostruka funkcija i koji se mogu koristiti kao tablet i notebook računar, u zavisnosti od potrebe korisnika.
Sjajni poslovni rezultati kompanije Intel koja je svetski lider u oblasti inovacija u računarskoj industriji, bili su jedinstvena prilika i da se sa posetiocima podele informacije o globalnom poslovanju kompanije Intel, kao i o poslovanju u Srbiji i regionu zapadnog Balkana.

Leave a Reply