Notebook-Netbook

Jeftiniji Lenovo laptopovi u Positive-u

Nakon dugogodišnje orijentacije ka poslovnim korisnicima, Lenovo se sa notebook računarima okrenuo i ka „consumer“ tržištu. Posle velikog uspeha modela S10 koji je postao najprodavaniji notebook računar u Srbiji, Lenovo je predstavio seriju G550.

U ponudi su tri modela sa dvojezgarnim Intel procesorima. Ono što ih posebno izdvaja je ekran dijagonale 15.6″ sa LED pozadinskim osvetljenjem u HD Ready rezoluciji 1366×768. Zbog LED pozadinskog osvetljenja produžen je vek trajanja baterije, a ekran je ravnomerno osvetljen po čitavoj svojoj površini, što rezultuje slikom koja je do sada neprevaziđena u budžetskoj klasi notebook računara.

Lenovo G550 serija je opremljena i numeričkom tastaturom, što je jedna od ključnih karakteristika prilikom donošenja odluke o kupovini. Poklopac notebooka je urađen specijalnom film print tehnologijom tako da su ovi modeli po pitanju dizajna otišli korak dalje u odnosu na sve prethodne modele iz iste klase.

Model 59022729 sa cenom od 37.990 dinara trenutno postoji na legeru, a ostala dva modela mogu se poručiti: 021 472 03 88, [email protected]

Leave a Reply