Notebook-Netbook

Kingston SSDNow V+200 SSD rešenje za nadogradnju i ubrzavanje računara

Kompanija Kingston jedan lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, najavila je danas najnovijeg člana svoje SSDNow linije, SSDNow V+200. Novi Kingston SSDNow V+200 diskovi su idealna nadogradnja visokih perfomansi za poslovne i krajnje korisnike koji cene kako visoke perfomanse, tako i povoljnu cenu.
SSDNow V+200 koristi SandForce® SF-2281 SATA 3.0 (6 Gb/s) procesor nove generacije koji obezbeđuje fenomenalne sekvencijalne brzine čitanja i upisa podataka od 535 MB/s i 480 MB/s. SSDNow V+200 omogućava brzo startovanje sistema, pristup podacima i kopiranje velikih fajlova kao što su video snimci, prezentacije ili grafičke ilustracije za veoma kratko vreme.

“Kingston konstantno teži da ponudi savršeno rešenje za nadogradnju kako bi pokrio svaki deo tržišta. SSDNow V+200 disk je specijalno dizajniran kako bi ispunio zahteve kako poslovnih, tako i privatnih korisnika koji traže povoljno ali i moćno rešenje za nadogradnju”, izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe.

“SSDNow V+200 je opremljen svim neophodnim alatima kako bi se život i perfomanse sistema produžili do maksimuma. Balans između perfomansi i cene čini ovaj SSD jako isplativim rešenjem sa značajnom ROI vrednošću na primeru nadogradnje kompletne flote poslovnih laptopova ili desktop računara, ali takođe i ako pogledamo samo jedan kućni računar krajnjeg korisnika”, u nastavku izjavljuje Dejan Škuletić.

SSDNow V+200 je dostupan u kapacitetima od 60 GB, 90 GB, 120 GB, 240 GB i 480 GB kao samostalni disk ili u kompletu za nadogradnju kako bi se instalacija učinila što lakšom i bržom. Komplet uključuje kablove, sve potrebne šrafove, softver za kloniranje i eksterno kućište za hard disk – sve što je potrebno poslovnom ili krajnjem korisniku za nadogradnju.

Kingston SSD-ovi su podržani trogodišnjom garancijom i 24/7 tehničkom podrškom.

Leave a Reply