Notebook-Netbook

Lagani Apple profesionalci

Pored MacBook Pro računara sa Retina ekranom dijagonale 15.4 inča, kompanije Apple je pre nešto više od mesec dana predstavila i manje modele ovih mašina sa Retina displejom dijagonale 13.3 inča. Isti se izdvajaju po tome što nude do sada neviđen kvalitet prikaza slike i vrhunsku reprodukciju boja, kao i fantastičnu detaljnost. U ponudi Apple-a su dva modela, a isti se fizički ne razlikuju u nijednom detalju samo im je hardverska konstrukcija drugačija.

Vrhunski kvalitet slike i odlične radne karakteristika MacBook Pro Retina trinaestice prati i izuzetno mala težina od svega 1.62 kilograma što ih čini idealnim za putovanja i osebe koje su stalno u pokretu. Poseduju sve najnovije mogućnosti za žično i bežično povezivanje, kao i fantastične tastature sa pozadinskim osvetljnjem zahvaljujući kojima možete uživati u noćnom radu.

"/

Od ostalih bitnih karakteristika MacBook Pro Retina trinaestica svakako treba izdvojiti i zavidnu radnu autonomiju baterije koja sa umerenim kontrastom može da ide i do 10 časova. Tu su još i izuzetno moćno odrađeno grafičko okruženje kao i izrada od aluminijuma koja ove računare čini jednostavnim za održavanje i otpornim na većinu spoljnih uticaja.

Leave a Reply