Notebook-Netbook

Laptopcentar daje garanciju “0 mrtvih piksela” za bilo koji laptop

Kompanija Laptopcentar, jedan od najvećih lanaca specijalizovanih za prodaju laptop računara i prateće opreme u Srbiji, danas je najavila da za bilo koji laptop računar u svojoj ponudi daje garanciju „0 mrtvih piksela“.

Kupovinom bilo kog laptopa iz kompletnog asortimana Laptopcentra, počev od 1. decembra 2010. godine, za svakog kupca je obezbeđena garancija u slučaju da se na monitoru kupljenog laptopa pojavi makar jedan mrtav piksel. Time klijenti Laptopcentra dobijaju dodatnu sigurnost za svoju investiciju, bez obzira o kom proizvođaču se radi.

„Želeći da svojim klijentima i kupcima ponudimo više, u prilici smo da za svaki laptop kupljen kod nas, bez obzira kog je proizvođača, omogućimo da bude sa 0 mrtvih piksela“, rekao je Stevica Kujundžić, generalni direktor kompanije Laptopcentar. „Na ovaj način, Laptopcentar potvrđuje da je kompanija koja svojim kljentima nudi više u odnosu na konkurenciju, imajući na umu njihove želje i potrebe“.

„0 mrtvih piksela“ garancijom je predviđena zamena kupljenog laptopa u roku od 24 sata od trenutka kupovine, na prodajnom mestu gde je kupljen.

Leave a Reply