Notebook-Netbook

Laptopcentar nastavlja da se širi novom prodavnicom u Beogradu

Kompanija Laptopcentar, jedan od najvećih lanaca specijalizovanih za prodaju računara i prateće opreme u Srbiji, danas je u Beogradu, u ulici Kralja Milana otvorila novu prodavnicu, najveću do sada.

U centru Beograda, u ulici Kralja Milana, kompanija Laptopcentar je u novootvorenoj prodavnici, površine od 130 m2 u prilici da svim zainteresovanim kupcima predstavi vodeće svetske proizvođače prenosnih i desktop računara kao i prateće opreme. Ova radnja, najveća u Beogradu označava trend širenja Laptopcentra, kao dokaz sjajnog odnosa koji neguje sa svojim klijentima.

„Imajući u vidu tendencije na domaćem IT tržištu, smatramo da nastavak zacrtanog plana, što otvaranje nove prodavnice podrazumeva, čini Laptopcentar jednim od najstabilnijih specijalizovanih lanaca za prodaju računara u Srbiji“, rekao je Stevica Kujundžić, direktor Laptopcentra. „Ovom prilikom, želeli bismo da potvrdimo čvrstu rešenost da Laptopcentar u godinama koje su pred nama ostane jedan od vodećih IT igrača u Srbiji, te smatramo da je ovaj uspeh samo mali korak koji pomaže ostvarenju tog cilja“.

Povodom otvaranja nove beogradske prodavnice, tokom prve nedelje, Laptopcentar svojim kupcima nudi dva modela notebook računara po specijalnim akcijskim cenama. Tako, MSI CR610-235XEU se može kupiti za 24.999, a HP 625 (WT166EA) za 29.999 dinara.

Leave a Reply