lenovo-flexi
Notebook-Netbook

Lenovo Flex 14 i15 lagani laptopovi za različite životne uloge

Kao mnogo više od tankog i laganog laptop računara sa dvostrukim režimom, Flex laptop računari od 14,1 inča i 15,6 inča se kreativno okreću za 300 stepeni u režimu oslanjanja na podlogu, što je novi način interakcije sa računarom i dovodi uređaj bliže korisniku za što prirodniji i udobniji doživljaj.

Korisnici mogu da otvore prilagođeni program YouCam kompanije Lenovo, kažu “1,2,3 – čiz” da bi napravili fotografiju preko veb kamere, a zatim je poslali prijatelju pomoću Flex glasovne komande1. Oni takođe mogu da uživaju u zvuku bioskopskog kvaliteta u najnovijem programu NetFlix movie sa Dolby Advanced Audio v2 bez tastature ili čak da gledaju sadržaj visoke definicije na drugom ekranu preko HDMI izlazne veze.

lenovo-flexi

Pored dodatne vrednosti Flex uređaja koji mu daju dvostruki režim funkcionalnosti, njegov moderan crni poklopac mek na dodir, ukrašen srebrnom bojom ili bojom narandžastom kao klementina, takođe privlači pažnju. U unutrašnjosti je uredan dizajn tastature sa dodatnim pozadinskim osvetljenjem2. Slike su živopisne zahvaljujući HD 1366×768 ili opciono Full HD 1920×1080 displejima2.

Uz mogućnost dodira sa deset rpstiju, Flex uređaj čini korišćenje Windows 8 sistema i saradnju lakom. Sa izdržljivošću do devet sati1, Flex 14 i 15 uređaji su izuzetno mobilni i pripremljeni za produktivnost sa procesorom 4. generacije Intel Core ULT i7, grafikom3 , Nvidia GT 740m, skladištem do 1 TB i opcionom SSD ili NAND fleš memorijom na Ultrabook modelima.

Leave a Reply