Notebook-Netbook

Lenovo ThinkPad Edge laptopovi kao pioniri OneLink tehnologije

ThinkPad Edge E431 i E531 jesu prvi ThinkPad laptopovi koji će posedovati najnoviju tehnologiju Lenovo OneLink. Osmišljeni tako da pojednostave rad, kroz jednu kablovsku konekciju i jedinstven interfejs omogućeno je uklanjanje nereda koji stvaraju gomile bespotrebnih kablova što utiče i na performanse. Prvi uređaj koji podržava ovu tehnologiju je novi ThinkPad OneLink doking stanica.

Nudeći naprednu grafiku odličnog odziva i audio performanse kroz nativni video sa posebnim HDMI i audio konekcijama, ovaj uređaj može biti povezan i sa nizom dodatnih uređaja preko svoja četiri USB porta. Ova jedinstvena tehnologija uneće promene i u svet laptopova i drugih prenosivih uređaja.

Lenovo planira dodatne OneLink uređaje u 2013. godini. Pored omogućene funkcionalnosti upravljanja putem dodira, tanki thinkPad Edge E431 i E531 laptopovi nude unapređenu grafiku za još realističniji prikaz na ekranu HD rezolucije i klikped sa pet tastera čime omogućena je bolja iskorišćenost funkcija i mogućnosti koje pruža Windows 8 platforma.

Leave a Reply