yoga-lenovo
Notebook-Netbook

Lenovo ThinkPad Yoga spreman za poslovanje

Iako je zadržao flip and fold dizajn sa četiri oblika, karakterističan za Yoga uređaje, Lenovo ThinkPad Yoga uređaj stvara sopstveni utisak kod poslovnih korisnika svojim performansama, opcijama za bezbednost i produktivnost, kao i opciama za prilagođavanje. Dijagonale 12.5 inča i izrađen od legure magnezijuma, ThinkPad Yoga nudi zadivljujući vizuelni i intenzivan multimedijalni doživljaj počev od odabranog Corning Gorilla Glass HD IPS ili FHD IPS displeja (opcioni digitajzer i olovka su na raspolaganju za FHD displej) pod operativnim sistemom Windows 8.1. Pored ekrana osetljiv na dodir koji radi pod operativnim sistemom Windows 8.1 dostupna je i staklena dodirna pločica sa pet tastera optimizovana za pokrete.

yoga-lenovo

Dizajniran za maksimalnu udobnost u svim oblicima,ThinkPad Yoga uređaj ima jedinstven sistem za podizanje i zaključavanje kreiran za oblik tableta. Sistem automatski podiže i zaključava tastere na tastaturi za unapređeni osećaj. Pored toga, ThinkPad Yoga nudi legendarni ThinkPad model tastature sa opcionim pozadinskim osvetljenjem i model sa Near Field Communications vezom (NFC) za jednostavno deljenje podataka između uređaja.

ThinkPad Yoga uređaj ima ključne tehnologije za performanse koje su potrebne poslovnim korisnicima: odabran procesor 4. generacije Intel Core i7, do 1 TB skladišta koji je jednak veličini čuvanja 500 DVD filmova, kao i celodnevno trajanje baterije. ThinkPad Yoga uređaj takođe reaguje na glas tako da korisnici mogu da ćaskaju putem Instant Messaging programa, puštaju svoju muziku, pretražuju internet i još mnogo toga bez ijednog pokreta. A u vezi sa proširenim radnim prostorom, One Link ulaz kompanije Lenovo, koji se kupuje zasebno, nudi USB portove, mini-HDMI veze, Gigabit Ethernet i još mnogo toga.

Leave a Reply