Lenovo Z41, Z51, Ideapad 100
Notebook-Netbook

Lenovo Z41, Lenovo Z51 i IdeaPad 100 za one koji cene jednostavan i funkcionalan dizajn

Lenovo  je danas predstavio tri nova laptop modela za potrošače na konferenciji TechWorld, prvom ekskluzivnom globalnom tehnološkom događaju ove kompanije u Pekingu. Novi modeli laptopova, Lenovo Z41, Lenovo Z51 i IdeaPad 100 svestrani su kao što su to i potrošači kompanije Lenovo.

Bilo da korisnici samo žele da kreiraju i modifikuju sadržaj, ili žele potpuno opremljeno multimedijalno iskustvo prilikom uživanja u muzici ili filmu, novi Lenovo Z41, Lenovo Z51 i Ideaad 100 modeli laptopova idealni su za korisnike koji cene jednostavan i funkcionalan dizajn.

Lenovo Z51

Lenovo Z51

 

Novi 14-inčni Lenovo Z41 i 15-inčnin Lenovo Z51 laptopovi predstavljaju i kućni sistem za zabavu i moćnu radnu stanicu. Sa neverovatnim Full HD prikazom, opcionom AMD diskretnom grafikom i Dolby® DS 1.0 Home Theater® Surround ozvučenjem koji pružaju kristalan zvuk i oštru sliku, oni su idealni za gledanje video snimaka, preuzimanje muzike i igranje igrica. Novi Lenovo Z41 i Lenovo Z51 modeli su opremljeni naprednom 802.11 a/c Wi-Fi tehnologijom koja im omogućuje i do tri puta[1] veću brzinu internet protoka u odnosu na obične laptopove i na taj način omogućuje brže surfovanje internetom, preuzimanje sadržaja i gledanje sadržaja uživo. Konstruisani tako da budu produktivni, novi laptopovi su opremljeni najnovijim Intel® CoreTM i7 procesorom sa memorijom za skladištenje od čak 1TB. Novi Lenovo Z51 i Lenovo Z41 modeli se ističu svojim prelepim bojama i dolaze u tamno crnoj, beloj i tamno crvenoj boji (za 14-inčni laptop).

Lenovo Z51

Novi Lenovo Z51 model takođe ima i opcionu Intel® RealSenseTM 3D kameru koja oživljava svet u 3D tehnologiji. Sa punom bojom od 1080p i dubinskim senzorom, revolucionarna 3D kamera omogućuje novom Lenovo Z51 modelu da ostvari dubinsku percepciju kao ljudsko oko. Korisnici mogu da skeniraju i štampaju objekte u 3D tehnologiji, igraju 3D igrice ili koriste pokrete telom da kontrolišu laptop. Potrošači takođe mogu da ostvare realnije iskustvo prilikom video razgovora tako što će promeniti pozadinu i deliti sadržaj.

Lenovo  IdeaPad 100

Kompanija Lenovo je napravila IdeaPad 100 laptop za potrošače kojima su neophodne samo najvažnije karakteristike, kao što je surfovanje internetom, kreiranje sadržaja i rukovanje listama. On je opremljen sa Intel® BayTrail-M N3540 procesorom, memorijom za skladištenje od 500GB i integrisanom Intel® grafikom koji će korisniku omogućiti brz rad procesora, dovoljno mesta za skladištenje i solidan displej. Novi IdeaPad 100 može da izdrži do 4 sata[2]  bez punjenja tako da korisnici mogu da rade, surfuju internetom, gledaju video snimke i bave se drugim aktivnostima uz minimalan prekid. Sa debljinom od samo 20,2 mm za 14-inčni i 22,6 mm za 15-inčni laptop, tanak i elegantan IdeaPad 100 sa klasičnim crnim elementima nimalo ne liči na neki osnovni model. Sa izuzetno prihvatljivom cenom od 249 dolara, novi IdeaPad 100 je pogodan za skoro svačiji budžet.

 

Leave a Reply