Notebook-Netbook

Logitech Touch Lapdesk N600 postolje za prenosive računare

Kompanija Logitech predstavila je Logitech Touch Lapdesk N600 postolje za prenosive računare, sa podlogom osetljivom na dodir koja omogućava da lakše nego ikad usmeravate kursor, skrolujete i prelistavate internet stranice.

“Videli smo da ljudi koriste svašta da bi zaštitili krilo od toplote koju emituju prenosivi računari, od jastuka do kućnih ljubimaca,” rekao je Denis Pavillard, potpredsednik proizvodnog marketinga za dodatke za prenosive računare u kompaniji Logitech. “Naša postolja za prenosive računare su mnogo efikasnija i, uz dodatak multi-touch podloge osetljive na dodir, moći ćete mnogo lakše da gledate omiljene sadržaje bez upotrebe dodatnih perifernih uređaja.”

Logitech Touch Lapdesk N600 sadrži podlogu osetljivu na dodir dijagonale 5 inča (12,7cm) sa funkcijom multi-touch navigacije, koja se može uvlačiti. Pomeranje kursora se vrši jednim prstom, skrolovanje pomoću dva prsta, a prelistavanje stranica i slika uz pomoć tri prsta.

Višeslojna, zaštitina struktura ovog postolja štiti krilo od toplote koju emituje prenosivi računar, tako da sadržaje možete da pretražujete udobno zavaljeni, u hladnom okruženju, a prenosivi računar će stajati na svom mestu zahvaljujući neklizajućoj površini postolja. Dovoljno je samo da priključite mali Logitech Unifying prijemnik u USB port i navigacija može da počne. Još jedna pogodnost je to što najnovije Logitech postolje za prenosive računare dolazi sa baterijom koja traje i do šest meseci.

Cena i dostupnost

Lansiranje Logitech Touch Lapdesk N600 u Evropi očekuje se početkom juna, po predloženoj maloprodajnoj ceni od 69.99 evra.

 

Leave a Reply