Notebook-Netbook

MacBook Air 11 računari

Apple je sa poslednjom generacijom MacBook Air računara napravio pravu revoluciju na mobilnom tržištu ponudivši kupcima izuzetne radne performanse u neverovatno tankom kućištu.

Lepša polovina je posebno dobro prihvatila modele dijagonale 11.6 inča, koji plene kako svojom elegancijom i vrhunskom izradom, tako i lakoćom upotrebe i neverovatno malom težinom.

U ponudi kompanije su dva modela MacBook Air računara dijagonale 11.6 inča, a ono što ih čini jedinstvenim na tržištu jesu neverovatno mala debljina (0.3-1.7 cm) i težina od svega 1.08 kg. Kućište im je kompletno napravljeno od jednog komada aluminijuma i veoma se lako održava, dok su Multi-Touch trackpad i tastatura toliko prijatni za rad da vas i nakon višečasovnog kuckanja prsti neće boleti. Konektivnost i displeji su im takođe jača strana, kao i odlična autonomija baterija (sa umerenim kontrastom mogu pružiti i do deset radnih časova sa aktivnom WiFi konekcijom).

Kao i sve aktuelne Mac mašine, tako i MacBook Air 11.6 računare nosi OS X Lion platforma koja važi za jednu od najbezbednijih i najstabilnijih. Sjajni su za putovanja, svakodnevni rad i surfovanje internetom, mada je njihova primena daleko veća. Ako vam se dopadaju i želite ih za sebe kao i mi, evo Web adrese na kojoj možete pronaći mnogo više informacija o njima zajedno sa preporučenim maloprodajnim cenama za domaće tržište.

Leave a Reply