satellite-u840w
Notebook-Netbook

McAfee zaštita od krađe za Toshiba Ultrabook-ove

Toshiba Europe GmbH najavila je da će njihovi Ultrabook uređaji uključivati pristup najnovijoj verziji McAfee Anti-Theft softvera, posebno izrađenog za Ultrabook uređaje u slučaju da budu izgubljeni ili ukradeni.

Kupci koji kupe Toshiba Ultrabook računare do 31. marta 2013. imaće pristup softveru koji je, nakon registracije i aktivacije od strane kupca, besplatan tokom godine dana.

satellite-u840w
Modeli uključeni u akciju su izuzetno mobilni Satellite U840 i Satellite U940, Satellite U840W – koji sadrži cinematic 21:9 ekran, savršen za filmove – i vrhunske serije Satellite Z930/Z830 i Portégé Z930/Z830. Osim toga višenamenski Ultrabook Satellite U920t koji spaja jednostavnost tableta sa funkcionalnošću prenosnog računara standardnom tastaturom takođe je uključen u ponudu.

McAfee Anti-Theft softver je zajednički projekt sa Intel Corporation u svrhu izrade rešenja koje koristi prednosti Intel Anti-Theft tehnologije i pruža zaštitu uređaju i podacima za kupce u današnjem povezanom svetu. Uz visoku stopu krađe prenosnih računara ovo je važnije nego ikada a kako bi korisnicima omogućili zaštitu digitalnih podataka.

Leave a Reply