Notebook-Netbook

Mesec laptop računara u Positive-u

U novosadski Positive stigli su novi ASUS, ACER,DELL, HP, FUJITSU, LENOVO, MSI, Point of View modeli koji svojim konfiguracijama, dizajnom i cenama koje su popularnije nego ikada. Oktobar mesec je počeo velikim intresovanjem za laptop i netbook računare, stoga je i ponuda kompanije Positive značajno obogaćena ovim proizvodima. Stigli su novi ASUS, ACER,DELL, HP, FUJITSU, LENOVO, MSI, Point of View modeli koji plene svojim konfiguracijama, dizajnom ali i provlačnim cenama.

U zavisnosti od funkcija računara koje su korisnicima laptopova potrebne, mogu se odabrati modeli već od 19.799,00 dinara,  pa naviše, a takođe valja podsetiti da su u ponudi Positivea ponovo Fujitsu laptop računari. Interesantna stvar za sva pravna lica koja konkurišu za sredstva iz pristupnih sredstava  EU, a za čije dobijanje uslov predstavlja da je roba koja se nabavlja evropskog porekla, mogu biti laptopovi kompanije Fujitsu koji su proizvedeni u  Evropskoj uniji, tačnije u Nemačkoj.

Ono što je bitno naglasiti da su svi modeli koji su u ponudi i na lageru i da je isporuka u prodavnici momentalna, a isporuka opreme kupljene putem WEBSHOP-a u roku od najviše 48h.

Positive je  svim fizičkim licima – kupcima laptop računara u mesecu oktobru obezbedio specijalni poklon – „POSITIVE SUPER +„ karticu koja donosi 5% popusta pri svakoj sledećoj kupovini, koju naši kupci mogu pozajmiti i svojim prijateljima i rođacima, kako bi i oni ostvarili popust. Važnost kartice je određena na isti period kolika je i garancija na kupljeni uređaj. Kartica je plasticficirana i ima svoj unikatni serijski broj.

Popust  od 5% uz ovu karticu se može ostvariti  na svim proizvodima u ponudi kompanije POSITIVE  koji nisu deo Akcijske ili  Kataloške ponude.

Popust se može ostvariti gotovinskim plaćanjem, plaćanjem karticom kao i plaćanjem putem potrošačkih kredita. Popust se ne može ostvariti  u varijantama sa odloženim plaćanjem (čekovi, sindikalna prodaja) , takođe se popusti ne mogu sabirati ili prenositi na druga lica.

Sve informacije na [email protected], 021/472-03-88, ili lično na adresi Danila Kiša 5, 21000 Novi Sad (mapa)

Leave a Reply