Notebook-Netbook

Modni makeover vašeg laptopa: Novi Dell Inspirion

Koliko puta ste poželeli da svom ličnom stilu prilagodite stvari oko sebe koje svakodnevno koristite? O tome više ne morate samo da maštate.

Novi modeli laptopova Inspiron R N51110 i N7110 koje nudi kompanija Delldostupni su i na našem tržištu, a radi se o posebnim izdanjima živih boja i dizajnerskih uzoraka priznatih svetskih umetnika i dizajnera, uključujući i luksuzni brend lakova za nokte OPI.

Samo jedan klik od sada vas deli od menjanja dizajna vašeg računara, u skladu sa vašim raspoloženjem ili odevnom kombinacijom.

Osim toga, radi se o veoma moćnom uređaju sa HD kamerom, Windows 7 operativnim sistemom, Windows Live Creative-u za ljubitelje video zapisa, odličnim audio sistemom za slušanje vaše omiljene muzike, baterijom koja može izdržati i do 13 sati rada i garancijom od 3 godine.

Sve ove karakteristike čine novi Dell Inspirion R računare savršenim za svakoga ko uživa u kvalitetu i jedinstvenom i personalizovanom stilu. Potražite personalizovani laptop u vašem stilu u svim bolje snabdevenim specijalizovanim prodavnicama.

Leave a Reply