Notebook-Netbook

MSI, TELENOR i PAKOM predstavljaju rešenje za potpunu mobilnost – MSI X320

Najnoviji MSI X320 notebook baziran na Intel Atom procesoru i debljine samo 1,5cm omogućava fantastične performanse korisnicima koji znaju da cene savršen spoj dizajna i perfekcije po izuzetno pristupačnoj ceni, a pritom žele internet pristup sa bilo kog mesta u Srbiji

U prijatnom i opuštajućem ambijentu, SUPERMARKET concept store-a, održana je konferencija za novinare u organizaciji kompanija MSI, TELENOR i Pakom, na kojoj je predstavljen najnoviji MSI X320 notebook, specijalna promocija Telenor Interneta i akcijska ponuda kroz IT maloprodaje Pakom Shop-a. Konferenciji su prisustvovali brojni renomirani mediji, dok je konferenciju otvorila Gospođa Jasmina Gredelj marketing manager kompanije MSI.

MSI X320 notebook je baziran na Intel Atom procesoru koji predstavlja poslednju reč tehnologije u domenu procesora za ultra tanke mobilne uređaje. Dizajn notebook-a nagrađivan je prestižnim svetskim nagradama, a pored savršenih performansi i sofisticiranog dizajna, ključnu karakteristiku ovog notebooka čini i njegova maloprodajna cena od 649EUR sa uračunatim PDV-om!

Ovim potezom kompanije MSI i Pakom su omogućile kupovinu vrhunskog računara ne samo korisnicima sa dubokim džepom nego i ostalim potencijalnim kupcima. Notebook se isporučuje sa originalnim Microsoft Windows Vista Home operativnim sistemom, što omogućava korisnicima da bezbedno koriste računar i služe se najnovijim aplikacijama, legalnim putem sa Microsoft-ovog sajta.

Drago nam je, što u saradnji sa našim dugogodišnjim partnerom Pakom-om, imamo priliku da predstavimo novi MSI X320 notebook u okviru X Slim serije. X Slim serija predstavlja novi koncept notebook-a koji će svojim elegantnim izgledom, performansama i dostupnošću, obogatiti stil korisnika bez obzira o profesiji ili polu. Regionalna kancelarija MSI Balkan namerava da kroz Pakom Shop-ove, od prvog Juna predstavi MSI X320 kupcima u Srbiji.“ – izjavio je gdin Dragan Milanović, generalni menadžer kompanije MSI Balkan d.o.o.

Izuzetno smo ponosni što je kompanija MSI, odlučila da Pakom, zahvaljujući uspešnim rezultatima i profesionalnim odnosom, kao njen distributer sa najvećim tržišnim učešćem na polju notebook-ova u Srbiji, bude odabran za promociju novog MSI X320 notebook-a i privilegovan u odnosu na druge partnere. Želja nam je bila da vrhunski računar obezbedimo ne samo profesionalcima koji imaju budžet za sofisticirane uređaje, nego i studentima, ljubiteljima vrhunske multimedije i svima onima koji su oduvek želeli najbolje po pristupačnoj ceni. Sigurni smo da će pomenuti model opravdati očekivanja i time postaviti nove smernice na tržištu Srbije” – izjavio je gdin Nenad Đinđić, izvršni direktor kompanije Pakom Grupa.

Za one koji žele potpunu mobilnost, jednostavnost i brzinu protoka podataka, kompanije Telenor i Pakom Shop, u naredna tri meseca nude dvostruku promociju. Uz kupljeni MSI X320 notebook, i za svaki sklopljeni potpaid Internet ugovor sa Telenorom uz modem, Internet saobraćaj u izabranom tarifnom paketu biće dupliran u prvih 6 kalendarskih meseci.

„Prošle godine otvorili smo nekoliko Internet parkova širom Srbije sa željom da ohrabrimo ljude da izađu iz kuća i kancelarija i pokažemo da je Internet nešto što može da se ponese. Internet u Srbiji nikada nije bio dostupniji nego danas. U saradnji sa kompanijama Pakom i MSI, putem ove promocije nastavljamo da podstičemo upotrebu Interneta, kao osnovu moderne pismenosti u savremenom društvu“, istakao je gdin Goran Stupar iz Telenora. MSI X320 notebook i Telenor Internet modem, mogu se kupiti od 01.06.2009. ekskluzivno u maloprodajnim objektima Pakom Shop širom Srbije. Pored standardne, omogućena je i kupovina putem interneta (putem Visa, Master, Maestro i Diners kreditnih kartica) na www.pakom.com web portalu, prvom on-line web shopu u Srbiji, kao i prodaja putem call centra na 0700/107-107.

Leave a Reply