asus
Notebook-Netbook

Nova ASUS N serija laptopova

Kreirani u skladu sa inovativnim ASUS DNA konceptom, novi multimedijalni laptopovi objedinjuju zvuk vrhunskog kvaliteta, elegantan izgled i Intel® Core™ procesore treće generacije

Nova ASUS N serija multimedijalnih laptopova obuhvata N46, N56 i N76 modele. Svi predstavljaju otelotvorenje ASUS DNA koncepta, koji dizajn stavlja u službu boljeg korisničkog iskustva. Karakterišu ih SonicMaster Premium zvuk, full HD 1080p ekrani velikih uglova vidljivosti i luksuzan dizajn nagrađen prestižnom Red Dot 2012 nagradom.

Intel® Core™ procesori treće generacije su pokretačka snaga nove N serije, a karakteriše je i ASUS Super Hybrid Engine II tehnologija koja omogućava buđenje iz sleep moda za samo dve sekunde.

ASUS DNA stvara neverovatno iskustvo

N serija laptopova predstavlja potpuno nov pristup u dizajniranju ASUS laptopova, sa ciljem da se korisnicima obezbedi potpunije iskustvo i veće zadovoljstvo prilikom korišćenja. Fokus je na atraktivnom dizajnu i estetskoj privlačnosti, zajedno sa zvukom profesionalnog kvaliteta u notebook segmentu. Korisnicima je na raspolaganju unapređeni, intuitivni i veoma precizni touchpad, a udobnost u radu povećava i opciona tastatura sa pozadinskim osvetljenjem. Sve ove komponente su nastale kao posledica ASUS DNA načina razmišljanja.

Novi SonicMaster Premium audio redefiniše zvuk na laptopovima

ASUS DNA je doveo i do revolucionarnog pristupa u kreiranju audio podsistema na prenosnim računarima. Sledeći uspeh originalne SonicMaster tehnologije, ASUS SonicMaster Premium pomera granice kvaliteta zvuka na laptopovima. Znajući da zvuk zauzima bitno mesto u svakodnevnom korišćenju računara, ASUS-ovi inženjeri su razvili SonicMaster Premium u saradnji sa ekspertima iz kompanije Bang & Olufsen ICEpower®. Koristeći odabrane audio komponente i eksterni subwoofer, dobili su dublji bas i nenadmašan zvuk, kada su laptopovi u pitanju. SonicMaster Premium koristi i Waves MaxxAudio alate profesionalnog kvaliteta, koji omogućavaju fino podešavanje zvuka, sa brojnim opcijama za prilagođavanje ličnim potrebama.

Širi pogled i realističniji prikaz

Svi modeli iz nove N serije imaju odličan ekran sa velikim uglovima vidljivosti. Sada više osoba može istovremeno gledati sadržaj ekrana, bez gubitaka u kvalitetu prikaza. Pojedini modeli imaju ekran pune HD 1080p rezolucije, čak i na dijagonali od 15,6 inča, za sliku sa još više detalja.

Elegantan i luksuzan dizajn

Iako tek predstavljena, N serija je već dobila 2012 Red Dot nagradu za dizajn. Atraktivan poklopac od brušenog metala, svetleći ASUS logo i jedinstven stilizovani oblik kućišta koji simbolizuje kretanje zvučnih talasa nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Moćniji nego ikada pre

Laptopove iz nove N serije pokreću Intel® Core™ procesori treće generacije, zasnovani na Ivy Bridge arhitekturi. Manja potrošnja, veće overkloking mogućnosti i poboljšan multitasking potencijal samo su neke od prednosti koje donosi nova arhitektura. Zahvaljujući najnovijoj Intel® tehnologiji, N serija je snažna i ugodna za korišćenje.

Ekskluzivna ASUS Super Hybrid Engine II tehnologija omogućila je da se laptopovi N serije bude iz sleep moda za samo dve sekunde, donoseći korisničko iskustvo koje je blisko onome koje imaju korisnici pametnih telefona.

Leave a Reply