Notebook-Netbook

Nova ASUS U serija

Zbog savršenog balansa izgleda i funkcionalnosti insipirisanog prirodom zatrepereće svačije srce

Najnovija U serija linija laptopova iz ASUS-a najzad je odgovorila na večito pitanje “izgled ili funkcionalnost?”, i to odgovorom “a zašto ne i jedno i drugo?” Dok većina tankih i laganih laptopova ima problem ograničene funkcionalnosti, nova U serija iz ASUS-a – čiji je dizajn inspirisan jednom od najtananijih, estetski najprijatnijih i gracioznijih kreacija prirode, leptirom – obećava delikatno sastavljen, tanak i lagan laptop koji ne oduzima ništa na polju funkcionalnosti.

Profil ovih modela podseća na leptirova krila u letu, i u kombinaciji sa koherentnim dizajnom, rezultat je linija laptopova koja je mnogo više nego uobičajeni gedžet. Oni su elegantno dizajnirani pratioci za profesionalce koji se brinu o svom stilu, traže način da istaknu svoju individualnost i cene lepe detalje u životu.

Dizajniran da obavi posao
Za razliku od mnogih prenosnih, tankih i laganih laptopova današnjice, nova U serija iz ASUS-a ne oduzima ništa od funkcionalnosti. Njihova veličina i ultralaki profil nose snagu koja je kako neočekivana, tako je i neophodna u današnjem svetu koji dobro poznaje mogućnosti savremene tehnologije. Intel® ULV i Core™2 Duo procesori donose energetski efikasne performanse. Obećavajući bolji ukupan učinak, sledeća generacija procesora donosi prenosivu energetski efikasnu sposobnost obrade bilo kakvih podataka, optimizovanu za zahtevne softverske pakete današnjice.

Za ljubitelje multimedije, U serija donosi kristalno čistu i bojama bogatu sliku preko energetski efikasnog 16:9 ekrana sa LED pozadinskim osvetljenjem, kome sliku šalje grafički čip NVIDIA® GeForce® G 105M, nudeći spektakularnu grafiku, zapanjujuću čistoću i neopterećujuću mobilnost.

Šta je kvalitetna slika bez komplementarne zvučne komponente? Zato je U serija opremljena Altec Lansing zvučnicima sa SRS Premium Sound™ tehnologijom za besprekornu reprodukciju zvuka dostojnu kućnih bioskopa.

Povrh svega, U/UX linija donosi još i Express Gate sistem, koji omogućava korisnicima da pristupe najčešće korišćenim aplikacijama kao što su instant mesidžing, menadžer multimedije i internet browser za svega osam sekundi od uključivanja računara*.

Dizajniran da zadovolji
Svaki deo dizajna U serije, od tankog i laganog profila do finesa kao što je presijavajuća presvlaka LCD ekrana, naglašava ASUS-ovu brigu o detaljima. U svom tom spoju oblika i funkcionalnosti, nje zaboravljen ni korisnik jer ova linija donosi niz upotrebljivih pogodnosti. U serija opremljena je AI Light tehnologijom senzora koja podešava osvetljenje ekrana i pozadinskog osvetljenja tastature i interaktivnog touchpad-a**, kako bi obezbedila vizuelni komfor i lakoću upotrebe.

Leave a Reply