Dell Vostro
Notebook-Netbook

Nova generacija Vostro notebook računara

Kompanija Dell je najavila novu generaciju Vostro produktivnih notebook računara, koji će zadovoljiti jedinstvene potrebe malih preduzeća, kućnih kancelarija i profesionalaca u pokretu.

Linija poslovnih notebook računara Vostro 15 3000 pruža ključne funkcije u elegantnom dizajnu, najnoviji Intel procesor i diskretne NVIDIA grafike, dok jednostavni i praktični dizajn oslikava stil i profesionalizam.

Dell Vostro

Dell Vostro

„Vostro linija je dugo bila sinonim za produktivnost profesionalaca i malih preduzeća. Sledeća generacija notebook računara iz serije Vostro 3000 će imati optimalne procesore, grafičke opcije, portove za povezivanje i detalje u dizajnu, koji će pomoći potrošačima i poslovnim korisnicima da postignu više i bolju produktivnost”, istakao je Fil Brajant, potpredsednik odseka za prodaju potrošačima i malim preduzećima u kompaniji Dell.

Serija Vostro 15 3000

Novi Vostro notebook računar od 15 inča donosi pravu ravnotežu performansi za profesionalce koji zahtevaju brz rad procesora i ozbiljne poslovne karakteristike kako bi obavili svoje zadatke. Bilo da je u pitanju rukovođenje operativnim aktivnostima u restoranu ili rad u kancelariji, radnici će sa lakoćom manevrisati između tabela i prezentacija, uz pomoć najnovijih Intel procesora, dostupnih do verzije core i5 (procesori pete generacije).

Baterija Vostro 15 uređaja traje do 8 sati i 42 minuta, pružajući svakodnevnu produktivnost u pokretu. Za aplikacije koje zahtevaju bogatu grafiku ili neprekidno obavljanje više zadataka odjednom, korisnici mogu da izaberu diskretne NVIDIA grafike sa do 2GB memorije i do 4GB brze RAM memorije.

Novi notebook računari iz serije Vostro 3000 su tanji od inča, što ih čini manjim od modela prethodne generacije i omogućava bolju prenosivost. Uređaj je dostupan na tržištu EBIA u verziji Solid Black – prekriven teksturom mikro linija čime se naglašava taktilnost i povećava otpornost na ogrebotine usled svakodnevne upotrebe i prenosa.

 

Dodatne poslovne karakteristike pomažu usmeravanje posla i omogućavaju povezanost, uključujući optički drajv, VGA izlaz, anti-glare FHD ekran, Gigabit Eternet, numeričku tastaturu sa 10 tastera i do 1TB HDD-a za skladištenje podataka.

Novi Vostro notebook računar se pridružuje porodici komercijalnih rešenja kompanije Dell. Ova kompanija pruža ceo niz proizvoda kako bi zadovoljila potrebe svakog komercijalnog potrošača, od start-ap kompanije sa pet zaposlenih do korporacije sa 5000 zaposlenih. Prepoznajući da su sva preduzeća različita, nedavno ažuriran portfolio Latitude laptopova nudi preduzećima niz vrhunskih mobilnih rešenja sa funkcijama koje će zadovoljiti njihove pojedinačne potrebe.

Uz pružanje opcija za povezivanje i rukovođenje koje su ključne za današnju mobilnu radnu snagu, dostupnost najboljih rešenja za zaštitu podataka kompanije Dell znači da korisnici mogu da se koncentrišu isključivo na razvoj svog poslovanja znajući da koriste rešenja koja su izuzetno bezbedna, pouzdana i jednostavna za korišćenje na tržištu.

Najnoviji dodatak ProSupport ponudi kompanije Dell je ProSupport Plus za personalne računare i tablete, jedini potpuni uslužni servis koji podrazumeva prioritetnu dostupnost stručnoj podršci, popravku slučajno napravljenog kvara, proaktivni monitoring koji ima mogućnost predviđanja za automatsku prevenciju i rešavanje problema. Uz kombinaciju sa ProSupport Plus rešenjima za preduzeća, mala preduzeća će pronaći pravog partnera u kompaniji Dell za rukovođenje svim delovima svog IT okruženja.

Cena i dostupnost

Vostro 15 3000 serija notebook računara će biti dostupna po ceni od 53.000 dinara od 5.maja 2015. godine.

Leave a Reply