Notebook-Netbook

Nova HP notebook linija: HP ENVY, HP Pavilion i HP Mini

HP je danas predstavio redizajnirani portfolio prenosivih računara za kućne korisnike koji se odlikuju naglašenim dizajniranim elementima, novim materijalima, boljim performansama i pružaju korisnicima unapređeno iskustvo pri radu. Pored njih, predstavljeni su i pristupačni poslovni prenosivi računari, namenjeni korporativnim i korisnicima iz malih i srednjih preduzeća.

Novom linijom korisničkih računara HP ENVY, HP Pavilion i HP Mini, objedinjeni su stil, efikasnost i izuzetne performanse i predstavljeni su moderni prenosivi računari koji odgovaraju zahtevima svih korisnika.

Modeli reflektuju HP-ovu “MUSE” (Materials – materijali, Usuability – upotrebljivost, Sensory appeal – čulna privlačnost i Experiences – doživljaji) dizajnersku filozofiju kombinovanja materijala i različitih tekstura. Lakoća rukovanja, unapređena upotrebljivost i kombinacija praktičnih elemenata zadovoljiće sva čula korisnika i odgovoriće svim njihovim potrebama.

Novi HP poslovni računari donose odlične performanse i vrednost za uloženi novac, uz povećan stepen sigurnosti. Predstavljeni računari linija HP ProBook i HP Elitebook pomažu preduzećima da smanje troškove i povećaju efikasnost u radu.

“Drago nam je što smo i ove godine u prilici da našim korisnicima ponudimo proširenu ponudu HP prenosivih računara sa novim dizajnom i unapređenom tehnologijom. Vodeći računa da korisnicima uvek pruži efikasne, pouzdane, ali i lepo dizajnirane računare, HP potvrđuje svoju lidersku poziciju u tehnološkom svetu i vodi svoje korisnike u stalne inovacije“, rekao je Jovan Dimitrijević, direktor HP grupe za personalne sisteme u Srbiji.

Leave a Reply