samsung-chronos
Notebook-Netbook

Nova Serija 7 Chronos – profesionalac sa moćnim performansama

Samsungova proizvodna linija bez premca ,Serija 7, nudi profesionalne performanse, ekran osetljiv na dodir i besprekorne multimedijalne mogućnosti sa uvećanom mobilnošću

Nudeći profesionalne performanse u tanjem i lakšem obliku, nova Serija 7 Chronos pruža profesionalnim korisnicima veće mogućnosti tokom rada i novo softversko rešenje RAMaccelerator koje pruža za 150 procenata veću brzinu pretraživanja i rada aplikacija koristeći postojeću memoriju. Multi-tač sa deset prstiju poboljšava ukupno iskustvo, jer dopušta korisniku da stupi u direktnu interakciju sa ekranom, kao i sa tač- pedom i tastaturom.

samsung-chronos

Sa kućištem kompletno izrađenim od aluminijuma, nova Serija 7 Chronos ima isti „DNK“ dizajna kao i njegov prethodnik pri čemu poseduje moćan Intel® procesor sa četiri jezgra sa do 16GB* memorije, do 1TB***prostora za skladištenje i eksternom grafičkom kartom sa memorijom od 2GB. Sve to je spakovano u tanko kućište od samo 20.9mm (0.82 inča).

Serija 7 Chronos omogućava stvaranje kompleksnih sadržaja za profesionalnu upotrebu sa većom efikasnošću i produktivnošću, na bilo kom mestu i u bilo koje vreme. Ispunjavajući potrebe profesionalaca, nova Serija 7 Chronos poseduje visoku rezoluciju, ful HD displej (1920×1080), sa osvetljenošću od 300nit, kao i sa bogatim zvukom sa optimizovanim JBL®zvučnicima, boljom grafikom i dužim životnim vekom baterije, do 11 sati**, što sve skupa omogućava da ovaj računar bude sposoban da izvrši kompleksne zadatke. Ovaj laptop se aktivira za dve sekunde, a sistem diže za manje od 12 sekundi, što znači da će biti spreman da u gotovo istom trenutku omogući pristup svemu što je korisniku potrebno za ozbiljan posao.

Leave a Reply