sony-vaio
Notebook-Netbook

Nova Sony VAIO E11 serija računara

Nova VAIO serija E: sada sa dve različite veličine ekrana za svakodnevno napredno korišćenje

Kompanija Sony predstavila je novi VAIO prenosivi računar serije E, koga odlikuje  snaga da sa lakoćom rešava sve komplikovane zadatke čak i dok ste u pokretu. Najnoviji član Sony porodice, izuzetno prenosivi VAIO računar serije E 11, poseduje prepoznatljivi ‘wrap-around’ dizajn sa zaobljenim ivicama, poput svog većeg i starijeg „rođaka“ iz serije E 15.

sony-vaio

Prenosivi računar dijagonale 29,4 cm (11 inča) je idealan za studente, strastvene korisnike društvenih mreža i sve ostale kojima je neophodno da budu u pokretu, a da pri tome ne gube na kvalitetu i performansama računara.‚

Uprkos maloj veličini, VAIO računar serije E 11 je napravljen da vas i dobro zabavi. Zahvaljujući AMD Dual-Core procesoru serije E2 APU i AMD Radeon™ HD 7340 grafičkoj kartici, ovaj računar donosi brojne multimedijalne mogućnosti. xLOUD™ i Clear Phase™ tehnologije omogućavaju savršen i prirodan zvuk bez distorzije, tako da ćete u potpunosti uživati uz omiljene filmove i video igrice. Novi VAIO računar iz serije E 11 poseduje HD web kameru sa ‘Exmor for PC’ tehnologijom, koja omogućava oštriju sliku prilikom video poziva. Upravljanje dokumentima i fajlovima je olakšano zahvaljujući velikoj touchpad površini osetljivoj na dodir.

VAIO serija E 11 takođe poseduje i impresivne mogućnosti povezivanja, uključujući USB 3.0, Bluetooth 4.0 i HDMI izlaze. Novi VAIO može da posluži i kao punjač za pametni telefon. Jednostavno priključite vaš telefon putem USB-a i dopunite bateriju – čak i kada je računar isključen ili u stanju mirovanja.

Rapid Wake opcija vam omogućava da budete spremni za rad za samo nekoliko trenutaka, štedeći dragoceno vreme koje se gubi čekajući da se drugi računari pokrenu. Sa baterijom koja traje i do šest sati*, imate dovoljno vremena za pisanje, pretraživanje interneta i pregledanje elektronske pošte u toku dana.

Novi VAIO računar serije E 11 dostupan je u beloj boji.

Leave a Reply