Satellite P70
Notebook-Netbook

Nova Toshiba serija Satellite P laptopova

Toshiba Evropa GmbH predstavila je najsavremeniju seriju mobilnih računara serije Satellite P, namenjenu korisnicima laptop računara koji zahtevaju najnoviju tehnologiju i napredne računarske i zabavne aplikacije.

Ovi snažni i atraktivni laptop računari idealno su društvo za korisnike kojima su performanse laptop računara veoma važne. Serija P nudi najnovije tehnologije i moćne aplikacije. Modeli će biti dostupni u dve veličine – lagani P50/P50t od 39,6 cm (15,6 inča) sa i bez ekrana osetljivog na dodir i P70 verzija od 43,9 cm (17,3 inča) kao zamena za stoni računar. Evropska prodaja serije Satellite P počinje u drugom kvartalu 2013. godine.

Satellite P50_2

Prvi laptop računari sa Ultra HD podrškom

,,Sa novom serijom Satellite P još jednom dokazujemo da smo posvećeni korisnicima računara koji zahtevaju najviše od HD zabave i najnovije multimedijalne karakteristike’’, izjavio je Adrijan Vazdar, biznis menadžer kompanije Toshiba Evropa GmbH. Nova serija P nudi karakteristike buduće generacije kao što je Ultra HD (UHD) sa HDMI®-out portom na nekim modelima, koji konvertuje i prenosi UHD sadržaj sa računara na TV uređaj koji podržava UHD, kao što je nova serija Toshiba L9.

U takvim situacijama korisnici mogu da uživaju u potpuno novoj generaciji kompjuterskih igara koje su originalno napravljene u UHD formatu pri rezoluciji koja je četiri puta veća od konvencionalnog Full HD. Korisnici takođe mogu da uživaju u savršenom prikazu fotografija i video materijala napravljenih u UHD formatu i uskladištenim na laptop računaru. Zahvaljujući procesorima visokih performansi sa posebnom grafikom, svi modeli serije P su idealni za zahtevne aplikacije kao što su PC igre sa podešavanjima koja se brzo menjaju ili emitovanje kućnih video snimaka u HD formatu.

Satellite P70

U boji brušenog aluminijuma

Serija Satellite P odlikuje se novim jedinstvenim Toshiba dizajnom sa glatkim, zaobljenim ivicama i naglašenim dugmićem za uključivanje i isključivanje. Verzija P50t opremljena je intutivnim ekranom osetljivim na dodir na celoj površini sa ,,touch and swipe’’ opcijom za svih deset prstiju koji je veoma jednostavan za korišćenje.

Sve verzije dolaze sa uvećanim tačpedom koji je idealan za intuitivnu navigaciju kroz Windows 8 interfejs pokretima prstiju bez korišćenja ekrana osetljivog na dodir. Savršen kvalitet nove serije Satellite P dodatno naglašava atraktivna boja brušenog aluminijuma sa hromiranim detaljima na poklopcu. Pločasta tastatura bez okvira sa LED pozadinskim osvetljenjem omogućava jednostavan unos teksta, čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Savršen kvalitet zvuka

Nova serija Satellite P takođe pruža savršen doživljaj zvuka jer ima do četiri ugrađena harman kardon® stereo zvučnika i instalirane najnovije medijske softvere. Među njima su DTS Studio Sound™, koji nudi precizniji, bogatiji i kompletniji doživljaj. Kao dodatna funkcionalnost, Toshiba Sleep-and-Music opcija omogućava slušanje muzike uz odličan kvalitet zvuka čak i kad je laptop računar isključen. Pored toga, uz Toshiba Split Screen Utility instaliran na svim modelima serije P, aktivni prozori se automatski ređaju na ekranu, što obavljanje više zadataka istovremeno čini lakim, uz optimalno korišćenje širokog ekrana.

Leave a Reply