verbatim-ranac
Notebook-Netbook

Nove Verbatim elegantne i prostrane torbe za notebookove

Serija uključuje i ranac za kameru Melbourne namenjen fotografima,koji ima i funkciju torbe za notebook

Verbatim je predstavio atraktivnu seriju visokokvalitetnih i praktičnih torbi za notebook računare, idealnih za poslovne korisnike. Koristeći visokootporne materijale, nove torbe, svaka imenovana po međunarodno poznatom gradu, nude odličnu zaštitu za računare, tablete i druge mobilne uređaje, istovremeno nudeći praktične džepiće za druge predmete. Osim što su udobne za nošenje, svi modeli su prilagođeni vazdušnom saobraćaju – dimenzije im se uklapaju u propise poznatijih avioprevoznika o kabinskom prtljagu.

verbatim-ranac

Predstavljeni modeli uključuju: vrhunsku torbu na točkićima Frankfurt – 2-u-1 torbu koja može da primi notebook dijagonale 15,6“, dizajniranu da olakša poslovna putovanja koja uključuju noćenje, zatim Copenhagen – torbu na točkićima za 16“ notebook računare, takođe idealnu za kraća putovanja sa jednim noćenjem; Paris – lagani ranac sa točkićima i teleskopskom drškom; Stockholm – ranac za 16“ modele notebook računara; London – tanku torbu za 17“ notebook računare i na kraju Berlin – laganu „poštansku“ torbu za 16“ notebook računare. Svi modeli imaju zaseban džepić za sigurno smeštanje tablet računara.

Serija uključuje i Melbourne, torbu za kameru koja može da primi i 16“ notebook , sa glavnom pregradom podeljenim u manje delove pomoću fleksibilnih pregrada, kako bi korisnici mogli spakovati manje predmete u odvojene pregradice. Ovi mali džepići idealni su za opremu za kamere poput sočiva, bliceva i baterija, što torbu čini posebno prikladnom za fotografe. Melbourne takođe može poslužiti i za smeštanje notebook i stvari za kraća putovanja sa noćenjem, kao što su obuća, odeća ili pribor za higijenu.

Dodatne specifikacije i cene svih modela su:

image005

Frankfurt
•          2-u-1 torba sa točkićima za kraća putovanja sa noćenjem u koju možete smestiti 15,6” notebook

•          Poslovni organizator sa nekoliko delova za dokumente

•          Veliki točkovi i ergonomska, prilagodljiva ručka

Verbatimova torba Frankfurt sadrži i providnu vreću za higijenske potrepštine koja olakšava prolaz sigurnosnih provera na aerodromima. Uključen je i odvojivi džepić za notebook računare koji omogućava korisnicima da ga nose na sastanke umesto cele torbe. Unutrašnji odeljci nude puno mesta za odeću i važne dokumente, dok su spoljni džepovi brzo dostupni i idealni za smeštanje putnih dokumenata. Visokokvalitetni patentni zatvarači, čvrsta teleskopska ručka i tihi točkiči garantuju luksuz i dugotrajnu udobnost. Priloženi katanac sa kombinacijom brine se za sigurnost stvari u torbi. Cena: 14.999 din.

Copenhagen
•          Torba sa točkićima za kraća putovanja sa noćenjem u koju možete smestiti 16“ notebook

•          Veliki deo za odeću i poslovni organizator

•          Džep za brzi pristup pasošu i putnim dokumentima

Verbatimov Copenhagen je ranac na točkićima koji nudi većinu praktičnih prednosti torbe Frankfurt. Sadrži veliki odeljak za odeću, poslovni organizator, džep za tablet i džep za brzi pristup putnim dokumentima. Dolazi i sa providnom putnom ostavom za higijenske potrepštine za lakši prolazak kroz sigurnosne provere kao i katanac sa kombinacijom. Robusna i visokokvalitetna teleskopska ručka, patentni zatvarači i veliki, mekani točkovi doprinose udobnosti. Cena: 14.999 din.

Paris
•          Ranac za notebook računare sa teleksopskom ručkom

•          Točkići kao na koturaljkama i prekrivač za naramenice ili točkove

•          Dovoljno velik za osnovne potrepštine poslovnih putovanj

Još jedan kombinovani 2-u-1 model dolazi pod imenom Paris i omogućava korisnicima da ga naizmenično upotrebljavaju kao torbu na točkićima ili ranac. Netipično za modele sa točkićima, ovaj ranac teži svega 2,6 kilograma i uprkos malim dimenzijama nudi sasvim dovoljno prostora za smeštaj notebooka ili tableta, dokumenata i odeće. Dolazi sa udobnom teleskopskom ručkom, postavljenim naramenicama i prekrivačem koji prekriva točkiće kada ranac nosite na leđima. Cena: 11.399 din.

Stockholm
•          Ranac za 16“ notebook računare

•          Izuzetno udobne naramenice i leđna postava

•          Velike pregrade i spoljni držač za kišobran ili bocu

Verbatim je razvio i klasičan model ranaca za notebook računare pod imenom Stockholm, namenjen menadžerima, koji nudi poslovni organizator i poveliki glavni deo koji omogućava smeštanje stvari potrebnih za putovanja sa noćenjem. Naramenice koje upijaju udarce i postavljen leđni deo osiguravaju udobnost, a dodatne obloge oko džepa za notebook  najbolju zaštitu za računar. Cena: 8.999 din.

Melbourne
•          Ranac za kameru i 16” notebook računare

•          Fleksibilni unutrašnji deo sa pregradama

•          Držač kišobrana, boce ili tripoda smešten sa spoljne strane

Vlasnici Melbournea mogu da ga koriste kao ranac za notebook  sa dovoljno prostora za svari potrebne na kraćim putovanjima sa noćenjem ili kao torbu za kameru u koju se sigurno smešta fotografska oprema, zahvaljujući glavnom delu sa fleksibilnim pregradama. Torba nudi dodatne obloge za zaštitu notebooka, udobne naramenice i meku ručku.  Cena: 10.999 din.

London
•          Tanka torba za 17” notebook računare

•          Uniseks dizajn za nošenje preko jednog ramena, uz mogućnost nošenja i u ruci

•          Prednji džep je proširiv za veći kapacitet

London je savršen za menadžere koji putuju na posao podzemnom železnicom, autobusima ili tramvajima. Prilagodljiva, obložena, odvojiva traka za nošenje preko ramena osigurava udobno nošenje bez obzira na druge napore svakodnevnog putovanja na posao. Cena: 10.999 din.

Berlin
•          Lagana torba za 16” notebook računare

•          Poslovni organizator i džep za tablet

•          Spoljni držač za kišobran ili bocu

Berlin je idealan za menadžere koji traže impresivnu neformalnu torbu za notebook računare za korišćenje na poslu ili van njega. Sadrži veliki unutrašnji džep u koji se sigurno smeštaju notebook  ili tablet, prednji unutrašnji džep sa organizatorom kao i spoljni džep za kišobran ili bocu. Cena: 5.699 din.

Leave a Reply