Notebook-Netbook

Novi Dell Latitude portfolio uključuje novi 2u1 laptop računar

Kao svetski lider u proizvodnji najsigurnijih i lako upravljivih PC rešenja, kompanija Dell je premijerno predstavila nove moderne dodatke Latitude i OptiPlex portfoliju: Latitude razdvojivi 2u1 laptop serije 7000, Latitude laptopovi serije 3000 i 5000, Latitude Rugged 14 laptop i OptiPlex Micro 9020 i 3020 desktop računare. Dell je predstavio i  svoje dodatke za liniju monitora sa ravnim ekranima, čime su potvrdili svoju dominantnu poziciju u proizvodnji ravnih ekrana.

Latitude 13 7000 Series 2 in 1 Notebook - Extended

Takođe, predstavljeno je Dell KACE 1000 Express besplatno rešenje za IT inventar, koji korisnicima pruža holistički pregled svih svojih hardver i softver komponenti, tablet i desktop računara, kao  i servera. Kako bi osigurali vanserijsku pouzdanost, Dell nudi svoj nagrađivani Dell ProSupport™ program.

Nova Latitude serija omogućava produkivnost bilo gde i bilo kada

Novi Latitude 13, serije 7000, je najsigurniji 2u1 laptop na svetu, koji predstavlja kombinaciju laganog poslovnog Ultrabook™ i razdvojivog tablet računara, i sve to u jednom moćnom uređaju. Ovaj 2u1 laptop nudi veliki ekran dijagonale od 13,3 inča, kao i profesionalnu, ISO odobrenu i osvetljenu tastaturu.

Od kancelarije do kafića, novi Latitude 12 serije 5000 se pridružuje Latitude 14 i 15 laptop računarima serije 5000, za dostizanje celokupnog i vrhunskog pokretnog iskustva, koje ispunjava očekivanja svakog profesionalca da radi sa različitih mesta. Najsigurniji poslovni laptop na svetu, Latitude serije 5000, poseduje novi moderni dizajn koji čini ovaj uređaj 20 odsto tanjim od svog prethodnika.

Latitude 14 i 15 serije 3000, poseduju funkcije koje odlikuju poslovni laptop, kao i potrebnu meru prenosivosti, produktivnosti i pristupačnosti. Nova serija 3000 se može pohvaliti baterijom koja traje čitav dan, tastaturom otpornom na vodu, memorijom od jednog terabajta i ekranima od 14 ili 15 inča koji su osetljivi na dodir.

Najnoviji dodatak izdržljivom Dell portfoliju je Latitude 14 laptop, koji je projektovan za svako okruženje. Podaci su zaštićeni od različitih faktora i pored toga Latitude 14 može da funkcioniše u veoma toplim sredinama zahvaljujući svom QuadCool™ ventilatoru četvrte generacije.

OptiPlex 9020 Micro Desktop

OptiPlex Micro pruža neverovatnu snagu

Performanse su ubedljivo najbitniji aspekt koji zaposleni cene u uređaju, a prema najskorije sprovedenom Dell istraživanju o radnoj snazi, desktop računari su i dalje popularni kod zaposlenih u kompanijama svih veličina. Sa dizajnom kućišta koje zauzima zapreminu od samo 1,2 litara, što je 67 odsto manje od najmanjeg desktop računara kompanije Dell i sa pet različitih opcija za instaliranje, novi OptiPlex 9020 i 3020 Micro kompjuteri, proizvode jačinu koju zaposleni očekuju od računara koji može da stane u kompaktnije radne prostore.

 

Dell monitori proizvode neverovatno jasnu sliku

Vodeća linija Dell monitora dozvoljava korisnicima da bolje podese rešenja koja odgovaraju njihovim radnim navikama. Novi Dell 55 monitor poseduje ekran od 55 inča, Full HD rezoluciju i kontrast 3000:1, koji time stvara vrhunsku jasnoću slike za prezentacije i video pozive. Takođe, Dell predstavlja revolucionarni UltraSharp 27 Ultra HD 5k monitor, prvi ekran na svetu sa Ultra 5K rezolucijom (5120 x 2880). Ultra HD 5K je ekvivalent 4 puta većoj rezoluciji od QHD-a i 7 puta većoj rezoluciji od Full HD-a, nudi revolucionarne performanse ekrana za profesionalce.

Leave a Reply